30 Yaş Küçük! Acun Ilıcalı'nın Yeni Sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya Bir Kez Daha Görüntülendi!

Çağla ayça altunkaya
Magazin
Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı yeni sevgilisi ile gündemde. Herkes Acun'un yeni sevgilisi kim? Sorusunu sorarken ortaya çıkan görüntü şaşırttı. Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra ilk kez yeni biri ile aşk yaşayan Acun, Çağla Ayça Altunkaya ile yaklaşık 6 aydır beraber. İşte detaylar.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra hep ödediği nafaka ile gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda ise Şeyma Subaşı'nın kendisine attığı mesajla magazin haberlerine konu olan Acun, uzun süredir yeni biri ile anılmıoırdu. Ancak Subaşı, boşandıktan bir ya da iki ay sonra yeni sevgilisiyle tatile çıkmış ve bu magazin basınına yansımıştı. Acun ise yaklaşık 1 yıl sonra yeni sevgilisi ile yakalanmıştı.

Yaz aylarında Bodrum'da Çağla Ayça Altunkaya ile tatilde görüntülenen Acun Ilıcalı uzun zamandır sessiz. Ancak geçtiğimiz günlerde yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı yayınında Acun'un sevgilisi  görüntülendi. 20 yaşındaki Çağla Ayça Altunkaya, programda Ilıcalı'nın davetlisi olarak yer aldı. Bu arada 50 yaşındaki medya patronu Ilıcalı'nın yeni sevgilisi kendisinden 30 yaş küçük. Öte yandan Acun ve Çağla Ayça Altunkaya aşkı önümüzdeki  günlerde daha çok konuşulacağına benziyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0