Tek Telefonda 2 WhatsApp Kullanmanın 3 Yolu! Çift Whatsapp Nasıl Çalıştırılır?

Pek çok kişi tek telefonda 2 Whatsapp kullanmak için derin araştırmalara girişmekte. İki telefon almak yerine 1 telefonda 2 Whatsapp numarası kullanmak hem daha pratik hem de daha cazip geliyor. Peki ama bu işlem nasıl yapılıyor? 
Çift whatsapp
Whatsapp
Whatsapp artık hayatımızın bir parçası olmuş durumda. Hem iş hem de özel hayatta çok sık kullandığımız anlık mesajlaşma uygulaması SMS'i de neredeyse tarihe karıştırdı. Öte yandan pek çok firma bile artık Whatsapp üzerinden hizmet lerini vermekte. Özellikle küçük şirketler anlık mesajlaşma  ağını tercih etmekte. Yanı sıra pek çok kişi de ihtiyaç nedeniyle ikinci Whatsapp'ı tercih edebiliyor. Ancak tek telefonda çift Whatsapp kullanmak isteyenlerin genelde yaptıkları araştırmalar sonuçsuz kalmakta. IPhone'da 2 Whatsapp hesabını aynı anda kullanmak pek kolay olmasa da Android üzerinden çift Whatsapp kullanmak oldukça kolay. Biz de bu haberde 3 farklı çözüm yoluna yer vereceğiz. İşte o çözüm yolları...

TELEFONDA 2 WHATSAPP HESABI AÇMANIN ÜÇ YOLU! 


İlk yöntem oldukça kolay ve pratik. Üstelik ekstra bir uygulamaya da gerek duymuyoruz. Yapılması gereken ise şu şekilde:, telefonda "Ayarlar" kısmına girip "Çift Uygulamalar" seçeneğini bulduktan sonra Whatsapp 'a dokunmak olacak. Çift uygulamalar özelliği pek çok cihazda bulunmakta. Ancak bu özellik telefon ayarları içerisinde farklı bölümlerde yer almakta. Bu nedenle ayarları iyice kurcalayıp çift uygulama özelliğini tespit etmekte yarar var. Eğer ki çift uygulamalar telefonunuzda yok ise aşağıda yer alan diğer iki yolu deneyebilirsiniz.

Tek telefonda 2 Whatsapp kullanmak için bir diğer yöntem ise Whatsapp Business uygulamasını indirmek. Bu uygulama Whatsapp'ın resmi uygulaması olduğu için güvenlik konusunda da herhangi bir sorun yaşanmaz.  Ayrıca WhatsApp Business normal WhatsApp'a göre daha fazla özellikle solmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.  Ve üstelik şu an için tamamen ücretsiz.

Son yöntem olarak da Paralel Space'i öneriyoruz. Paralel Space, Play Store'da yer alan ücretsiz bir uygulama kopyalama servisidir. Bu sayede telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını 2 tane şeklinde çoğaltabiliyorsunuz. Paralel Space ile Whatsapp kullanımı normal Whatsapp kullanımı kadar pratik. Yapmanız gereken tek şey numaranızı onaylayıp giriş yapmak. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Merhaba, aynı telefonda 2 WhatsApp kullanabilecek şekilde ayarlayabiliyorum ama benim ihtiyacım olan normal versiyon değil WhatsApp Business. Bunu hiçbir şekilde aynı telefonda çiftleyemiyorum. Bu konuyla alakalı bir yöntem var mı?

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0