TYT-YKS'ye Çalışırken Yardımcı Olacak En İyi 3 YKS Uygulaması!

YKS'ye çalışan birçok öğrenci biliyor ki YKS ve  TYT kitaplarını almakla iş bitmez. Yeri geldiğinde her işimizi  halleden akıllı telefonlar sınava çalışırken de yardımcı oluyor. Evde, okulda veya dışarda vakit buldukça telefondaki YKS uygulamalarıyla da sınava hazırlanabiliyoruz. Peki en iyi YKS uygulamaları hangileri? İşte detaylar.
Tyt
Yks
Artık hayatımızın bir parçası olan akıllı telefonlar, gündelik yaşamımızda pek çok işimizi görür hale geldi. Bankacılık, alışveriş gibi alanlarda olduğu gibi eğitim için de mobil cihazlara yöneliyoruz. Gerek ücretsiz gerekse de ücretli birçok eğitim uygulamasıyla öğrenmemiz gereken her şeyi cebimize sığdırıyoruz. 

Bu, üniversiteye 
hazırlanan öğrenciler için de geçerli. YKS-TYT sınavlarına hazırlanan üniversite adayları YKS kitaplarının yanı sıra telefonda YKS uygulamalarını da tercih etmekte. Zaten yapılan araştırmalara göre sınavlara hazırlık esnasında mobil uygulamaları verimli olarak kullanan öğrenciler, rakiplerine göre daha başarılı bir performans elde edebiliyorlar. Öte yandan hem İOS hem de Android'te sayısız mobil eğitim programları mevcut. Bu da öğrencilerin işini kolaylaştırmakta. Özellikle YKS için çok faydalı uygulamalar da her iki platformda öne çıkıyor. Ancak çok sayıda YKS  uygulaması olduğundan dolayı öğrencilerin iyi YKS programlarını seçmeleri pekte kolay değil. Biz de bu yazımızda "en iyi YKS uygulamalarını" sizler için bir araya getirdik. İşte sınava hazırlananlar için yardımcı YKS uygulamaları...

Üniversiteye Hazırlananlar İçin 3 En İyi YKS Uygulaması


Söz edeceğimiz 3 uygulamada hem ücretsiz hem de Google Play Store'da bulunmakta. Ayrıca bu YKS uygulamaları en az 4 puan almış olup, pratik ve kolay arayüzü ile tam bir kullanıcı dostu. İşte üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik hazırladığımız en iyi 3 YKS uygulaması...

İlk söz edeceğimiz uygulama Üniversite Go, bu uygulama sayesinde YKS konusunda pek çok bilgiye ulaşmak mümkün. Ayrıca YKS uygulaması olan Üniversite GO, internetsiz kullanılabilir durumda. YKS konu anlatımları, YKS testleri, YKS ders notları ve YKS denemelerinin yanı sıra uygulamada YKS ipuçları, sınava kaç gün kaldı gibi bölümler de yer almakta. Kısacası YKS'ye hazırlananlar için hazırlanan Üniversite Go, geniş yelpazesiyle öne çıkıyor. Söz konusu YKS uygulaması Play Store'da 100 bin kişi tarafından indirilmiş durumda.
Uygulamayı buradan inceleyebilirsiniz.

YKS'ye yönelik tanıtacağımız bir diğer uygulama ise tüm YKS derslerinin özetlerini barındırmakta. Orijinal bir ismi bulunmayan uygulama, Android markette "TYT-YKS Soru Ve Konu Özetleri" adıyla  paylaşılmış durumda. Birçok üniversiteye hazırlanan öğrencinin bildiği üzere sınava çok az bir vakit kaldı.  Dolayısıyla bu uygulama tüm sınav konularını bir kez daha  gözden geçirmek için oldukça pratik. Kolay arayüzü ile dikkatleri üzerine çeken uygulama Google Play Store'da 4,7 puan almış durumda. Ayrıca internetsiz çalışan bu YKS uygulaması 100 bin kişi tarafından indirilmiş.
Uygulamayı buradan inceleyebilirsiniz.

YKS için en iyi uygulamaları derlediğimiz bu yazımızda yer vereceğimiz son uygulama ise "YKS Mobil Dershane" adıyla kullanıma sunulmuş durumda. Adından da anlaşıldığı üzere bu YKS TYT uygulaması Üniversite sınavlarına dair birçok konuyu içinde barındırıyor. Kullanım kolaylığı sunan uygulama pratik arayüzü ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Reklam içeren uygulama Google Play Store'da 4.0 puan almış durumda. Yine 100 bin kişinin tercih ettiği YKS Mobil Dershane uygulaması, sınavlara hazırlık yapanlar için içinde pek çok faydalı bilgiyi barındırıyor. Tabi söz konusu YKS uygulamasının bazı eksikleri de yok değil. Uygulamayı kullanan kullanıcılar reklamların fazla oluşu ve performans düşüklüğünden oldukça rahatsız.
Uygulamayı buradan inceleyebilirsiniz





Yeni gelişmeleri Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0