Dayanamadı! Kimse Bilmez Neden Bitti? Kimse Bilmez 27. Bölümünün Detayları

Keremcem ve Özgü Kaya'yı bir araya getiren Kimse Bilmez dizisinden kötü haber geldi. Yaz dizisi olarak başlayan  Kimse Bilmez 27. bölümü ile final yapacak. Dizinin son bölümü bu pazar atv ekranlarına gelecek.
Ozgu kaya
Kimse Bilmez
Yaz dizisi olarak ekrana gelen çok sayıda yapım ekranda tutunamamış ve yeni sezonla beraber bitmişti. Ancak yaz dizileri arasında dikkat çeken 3 yapım yeni sezonda devam etmişti. Bu yapımlardan biri de Kimse Bilmez dizisi olmuştu. Ancak dizi fazla dayanamadı. Atv'nin sevilen dizisi Kimse Bilmez bu hafta sona erecek. Dizinin final yapacak olması aralık ayının başı ortaya çıktı. Her hafta Kimse Bilmez'i yakından takip eden seyirci, final haberini hayal kırıklığı ile karşıladı. Öte yandan Kimse Bilmez'in oyuncuları da yine dizinin bitmesini üzüntüyle karşıladı. Peki Kimse Bilmez neden final yaptı?

KİMSE BİLMEZ RAKİP DİZİLERE KARŞI TUTUNAMADI!


Keremcem ve Özgü Kaya'nın başrolde karşımıza çıktığı Kimse Bilmez, bilindiği gibi ilk başlarda her salı ekranlara geliyordu. Ancak yeni sezonla beraber dizinin günü pazar olarak değişmişti. Dizi, ilk başlarda yeni gününde iyi sayılacak bir reyting başarısı elde etti. Ancak dizinin rakipleri güçlendikçe reytinglerdeki sıralama da değişmeye başladı. Hal böyle olunca Kimse Bilmez reytinglerde düştükçe düştü. Ve böylece dizinin sonu geldi. Her pazar ekranlara gelen Kimse Bilmez 27. bölümü ile final yapacak. Dizinin final kararı yapımcı firma ve kanal yönetimi tarafından ortak aldı. Ali ve Sevda'yı Kimse Bilmez'in son final bölümünde sürpriz gelişmeler bekliyor...

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0