Bol Aksiyonlu Ramo Dizisi Geliyor! İşte Ramo Oyuncuları, Konusu ve Fragmanı

Ramo dizisi
Ramo 
Ekranların yeni iddialı dizisi Ramo geliyor! Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri çeken dizi, bol aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle merak uyandırdı. Peki Ramo'nun oyuncu kadrosunda kimler var ve dizi ne zaman başlayacak?

Yeni yıl ile beraber yeni bir çok yapım televizyon izleyicisi karşısına çıkacak. Bunlardan biri de hazırlıkları yaz aylarından beri devam eden Ramo dizisi. Başarılı oyuncu Murat Yıldırım'ın başrolde karşımıza çıktığı dizinin ilk tanıtımı geçen gün görücüye çıktı. Kısa tanıtımda dikkat çeken bazı sahneler dizi hakkında önemli ipuçları veriyor.  Aksiyonu bol, heyecan dolu sahnelere sahip olan Ramo dizisi Show TV'de ekranlara gelecek. Dizinin hangi gün yayınlanıp hangi dizilere rakip olacağı ise belirsizliğini koruyor.

RAMO OYUNCULARI VE KONUSU


2020'nin başı gibi diziseverlerle buluşacak olan Ramo'nun oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç,İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşanerve Macit Koper gibi iddialı oyuncular yer alıyor. Adana'da geçen dizi, geçtiğimiz seneye kadar internette fırtınalar estiren Sıfır Bir dizisine benzerliğiyle dikkat çekiyor. Dizi, Adana'nın kenar mahallelerinde geçecek. Öte yandan konusuyla dikkat çeken Ramo'nun senaryosunu Yılmaz Şahin kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Söz dizisini de yönetmiş olan  Yağız Alp Akaydın oturuyor.

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği ve çekimleri Adana'da devam eden Ramo'nun konusu bir baş kaldırış çerçevesinde ilerleyecek. Dizide, efendisine başkaldıran Ramo’nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışma anlatılacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0