Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Akıl Hastasını Oynadı! Şuursuz Aşk Filminin Oyuncuları ve Konusu ...

İsmail Hacıoğlu ve Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin'in başrolde karşımıza çıktığı Şuursuz Aşk filmi, hüzünlü hikayesi ile dikkat çekiyor. 1980 darbesi sonrası geçen Şuursuz Aşk'ın oyuncuları, konusu ve fragmanı haberimizin devamında.
Şuursuz aşk
Şuursuz Aşk
Yılın son vizyon filmleri bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Yaklaşık 7 yapım arasında en çok dikkat çeken ise Şuursuz Aşk oluyor. Hüzünlü bir aşkın yanı sıra dramatik olayları da beyazperdeye aktaran filmin büyük bir kısmı akıl hastanesinde geçiyor. 1980 darbesinin yaşandığı günlerde geçen Şuursuz Aşk, dönemi yansıtan sahnelerle de dikkatleri çekiyor. Öte yandan 2019'un son filmlerinden biri olan Şuursuz Aşk'ın fragmanı ise yaklaşık 1 ay önce paylaşıldı. Fragmanda, akıl hastası Yusuf'un duygusal sahnelerinin yanı sıra Yusuf'un annesinin çabaları da dikkat çekiyor. Filme ait 3 fragman görücüye çıktı.
Şuursuz Aşk Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Vizyon tarihi 27 Aralık olarak belirlenen ve bu hafta sinema seyircisiyle buluşacak olan Şuursuz Aşk'ın yönetmenliğini Umut Ertek üstlenirken yapımcılığını ise Orhan Şeddatlı gerçekleştiriyor. Dram türündeki Şuursuz Aşk'ın oyuncuları arasında: İsmail Hacıoğlu, Ebru Şahin, Burcu Kara ve Ruhi Sarı'nın yanı sıra  Ayşegül Günay, Tuncer Salman, Emir Çiçek, Emir Benderlioğlu, Ali Buhara Mete, Cansu Fırıncı, Ayşen Batıgün, Volga Sorgu, Seher Terzi, Erdal Ayna, Demet Oran, Sevinç Meşe, Aslı Hür, Çağlar Ozan Aksu, Ayhan Anıl, Orçun Düzakın, Zafer Altun, İrem Uzun, Egemen Duman Yasin Aldemir yer alıyor. Akıl sağlığı yerinde olmayan, Yusuf ile Menekşe’nin birbirine olan aşkını konu alan Şuursuz Aşk,
yapısı gereği sadece bir aşk filmi olarak karşımıza çıkmıyor.

Şuursuz Aşk'ın konusu ise şöyle: Doğuştan engelli olan Yusuf'un hayattaki tek amacı, üniversitenin kampüs girişinde simit satıp annesine ekmek götürebilmektir. Siyaset ile uzaktan yakından ilgisi olmayan Yusuf, ihtilalin kaos ortamından nasibini alır. Yaşananların ardından genç adam gözünü, akıl ve ruh sağlığı rehabilitasyon merkezinde açar. Yusuf'un yolu burada, uzun zamandır hastanede kalan ve geçmişin izleriyle boğuşan Menekşe ile kesişir. Aynı hastanede iyileşmeye çalışan Yusuf ve Menekşe, birbirlerini tanıdıkça bihaber oldukları aşk duygusu ile tanışır. Bu durum onların yeniden doğumuna sebep olacaktır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0