Hamdi Alkan Yönetti, Kızı Oynadı! Kırk Yalan Fragmanı, Oyuncuları ve Konusu

Kına gecesinde işlerin rayından çıkarak farklı bir hal alması sonrası yaşanan komik anları ele alan Kırk Yalan filmi bu hafta gösterimde. Hamdi Alkan'ın yönettiği Oğuzhan Uğur ve Zeynep Alkan'ın başrolde bulunduğu Kırk Yalan filminin fragmanı da dikkat çekiyor.
Zeynep alkan
Kırk Yalan
Senenin sonuna yaklaştığımız şu günlerde 2019'un son filmleri seyirciyle buluşuyor. Edirne'de geçen Kırk Yalan filmi de bu yapımlardan biri olacak. Uzun süredir yeni bir proje ile seyirci karşısına çıkmayan yönetmen, senarist ve oyuncu Hamdi Alkan, bir komedi filmiyle karşımıza çıkıyor. Alkan'ın yönettiği Kırk Yalan filminin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Öte yandan filmin fragmanı ise geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Kırk Yalan fragmanı bazı sahneleriyle öne çıkmayı başarıyor. Evlenecek olmasından dolayı mutlu olan Sadık'ın düğün öncesi arkadaşlarını toplayıp bir gece düzenlemesi ve gecede kontrolün kaybedilmesi sonrası ortaya çıkan komik anlar beyaz perdeye taşınıyor.

KIRK YALAN OYUNCULARI VE KONUSU


Vizyon tarihi 20 aralık olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan komedi türündeki Kırk Yalan'ın oyuncu kadrosunda; Oğuzhan Uğur, Timur Acar, Ferdi Sancar. Berat Yenilmez, Hakan Meriçliler ve Zeynep Alkan yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan oturuyor. Bu arada Kırk Yalan filminde Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep'in rol alması sosyal medyada "baba yönetti kızı oynadı" olarak yorumlandı. Edirne'de geçen ve. Komik sahneleriyle dikkat çeken Kırk Yalan filminin konusu kısaca şöyle:

Edirne'de yaşayan Tahsin, ziraat teknikeridir. Genç adam hayatını yalanlar üzereine kurmuştur. Çevresindeki insanlar, Tahsin'in sürekli yalan söylediğini bilse de, yine de kendilerini onun yalanlarına kanmış olarak bulur. Tahsin'in çocukluk arkadaşı olan Sadık, uzatmalı aşkı Halime'nin babasını ikna edince, evlilik hazırlıklarına başlar. Düğün için Pınarhisar'a doğru yola koyulan Tahsin, berberinde bir kasa Afrika armudu marulayı da götürür. Yiyen insanları bilinç kaybına uğratan zehirli armut marula, sadece Tahsin'in hayatını etkilemekle kalmaz, düğünü, Sümsük Kamil’i, asosyal kitap kurdu Koray’ı ve belediye başkanını da içinden çıkılmaz olayların içine sürükler.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0