Sevgili Geçmiş Neden Bitti? İşte Sevgili Geçmiş 8. Bölüm Final Detayları

Emre Kınay ve Ece Uslu'nun dizisi Sevgili Geçmiş 8. bölümüyle bu hafta sona eriyor. Daha yeni başlayan dizi seyircisini adeta şok etti. Peki Sevgili Geçmiş neden final yapıyor? İşte şaşırtan detaylar...
Sevgili geçmiş
Sevgili Geçmiş
Gün geçmesin ki yeni başlayan bir dizi apar topar ekrandan kaldırılmasın. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta büyük umutlarla başlayan Kurşun dizisi de final yapmak zorunda kaldı. Ve tahminlere göre kısa süre önce başlayan çok sayıda yapım önümüzdeki haftalarda sona erecek. Peki Sevgili Geçmiş.başta olmak üzere pek çok sayıda dizi neden kısa sürede bitiyor? Aslında bu sorunun yanıtı çok basit. Biten ve kısa sürede bitecek olan tüm dizilerin ortak bir yanı var. Reyting sonuçlarında başarısız olan dizilere acımadan hemen fişi çekiliyor.
Vatandaşları vuran ekonomik kriz, dizi sektörünü de vuruyor. Reyting sonuçlarında üst üste 2 hafta başarısız olan dizilere artık şans bile tanınmıyor. Normalde kanal yönetimleri tarafından reytinglerde başarısız olan yapımların günü değiştirilir ve bir şans daha verilir. Ancak son zamanlarda ne yapımcı firmalar ne de kanallar artık diziler için buna yanaşmıyor. İşte Sevgili Geçmiş'in final nedeni tam da bu. Dizi, reyting sıralamasında 16. ya da 17. sırada yer alabiliyordu. Hal böyle olunca Star TV, Sevgili Geçmiş dizisine son verdi. Buna göre Sevgili Geçmiş 8. bölümü ile bu cuma saat 20:00'de final bölümünü yayınlayacak. Dizinin son bölüm fragmanı geçtiğimiz gün paylaşıldı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0