Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Feci Kaza! Kadın Doktor Panikleyip Lise Öğrencisini Ezdi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 29 Ekim günü feci bir kaza yaşandı. İlçede pratisyen hekim olarak çalışan Dr. H S, aracıyla geri gelirken lise öğrencisi Samet P'yi altına alarak ezdi. Ağır yaralanan öğrenci hastaneye kaldırıldı. Bir süre yoğun bakımda kalan Samet P, hayatını kaybetti.
Doğubayazıt haber
Kaza
Olay 29 ekim salı günü öğle saatlerinde meydana geldi. Bir sağlık ocağında aile hekimi olarak görev yapan pratisyen hekim H S, Doğubayazıt AVM önündeki aracıyla geri giderken arabanın arkasında yürüyen lise öğrencisi Samet P'yi altına aldı. Öğrencinin aracın altında olduğunu fark eden doktor, panikleyerek gaza bastı. Aracın altındaki çocuk feci bir şekilde ezilerek yola fırladı.  Olay yerinde bulunan yurttaşların yardımıyla Samet P, apar topar Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan panikleyip  trafik kazası yapan Dr. H S ise olay yerinde fenalaştı. Birkaç saat yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 14-15 yaşlarındaki çocuk hayatını kaybetti. Olay anında çekilen ve Facebook'ta yayınlanan feci görüntüler yürek burktu. Samet'in okul arladaşkarı ve sosyal medya kullanıcıları ise olaya tepki gösteren paylaşımlarda bulundu. Lise öğrencisi Samet P'nin cenazesi perşembe günü (31.10.2019) Doğubayazıt'ta bulunan Çiftlik Köyü'nde toprağa verilecek. Bu arada edinilen bilgilere göre lise öğrencisi okulun olmadığı zamanlarda harçlığını çıkarmak için boyacılık yapıyordu. Kazanın gerçekleştiği gün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Okulların tatil olmasından dolayı yine ayakkabı boyayarak harçlığını çıkarmaya çalışıyordu. Olaya ilişkin soruşturma Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü ve Doğubayazıt Başsavcılığı tarafından yürütülüyor.    

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0