Ümit Kantarcılar ve Jessica May'ı Buluşturan Dert Bende Filminin Oyuncuları ve Konusu Dikkat Çekiyor

Dert bende
Dert Bende
Ümit Kantarcılar'ın ilk kez yapımcı olarak karşımıza çıktığı Dert Bende filmi bu hafta vizyonda. Komedi türündeki Dert Bende'nin fragmanı, oyuncu kadrosu ve konusu seyircinin beğenisini toplamayı başardı. İşte filmin detayları...

Ekim ayının ilk haftası gösterime girecek yerli filmler arasında iki yapım dikkat çekiyor. Ali Sunal ve Onur Atilla gibi isimlerin rol aldığı Hareket Sekiz ve Dert Bende, bu hafta sinemaseverlerin en çok araştırdığı iki film oldu. Öte yandan Ümit Kantarcılar'ın ilk kez yapımcı olarak seyirci karşısına çıktığı Dert Bende filminin galası bugün düzenleniyor. Galaya basın mensuplarının yanı sıra çok sayıda ünlü ismin katılım göstermesi bekleniyor. Bu arada Dert Bende'nin fragmanı ise geçtiğimiz hafta görücüye çıktı. Fragman bazı sahneleriyle dikkatleri çekmeyi başarıyor.

İşte Dert Bende'nin Oyuncuları ve Konusu!


Vizyon tarihi 4 Ekim olarak belirlenen ve bu Cuma seyirci karşısına çıkacak filmin yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan oturuyor. Dert Bende'nin oyuncuları arasında ise Ümit Kantarcılar, Onur Dilber, Jessica May, Sermet Yeşil, Ahu Sungur gibi isimler bulunuyor. Komedi türündeki filmin senaryosunu Muhammer Tali kaleme alırken, yapımcılığını ise Ümit Kantarcılar Tarık Karakulak Vedat Dikmetas üstleniyor. Ayrıca Dert Bende filminin konusu kısaca şöyle:

Kenan, Cem ve Mert üç yakın arkadaştır. Mert’in evleneceği haberini alan Kenan ve Cem arkadaşlarının mutsuz bir evlilik yapmasını engellemek için Mert’i kaçırmaya karar verirler. Pis işlerde ustalaşmış Ejder ile yolları kesişen ikili, Ejder’in de yardımıyla Mert’i kaçırmayı başarırlar. Karısı kaçırılan Ekrem’in fidyecilere vermek üzere adamına verdiği paranın Ejder’in eline geçmesi ile Ekrem, Mert’i rehin tutarak; Kenan ve Cem’den parasını bulup , karısını kurtarmaları şartıyla arkadaşlarını geri alabileceklerini söyler. Sattığı tablonun sahte olduğu ortaya çıkan Pelin, peşindeki silahlı adamlardan kaçarken Kenan ve Mert’in arabasına binmesiyle Cem ve Pelin arasında kurşunların altında bir aşk filizlenir. Kenan,Cem ve Pelin güç birliği yaparak Mert’i kurtarmaya çalışacaktır. Bu uğurda mafyanın evine sızıp, cesetler gömmek gerekse bile..

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0