Mr Slang Albümü Yolda! Tahribad-ı İsyan'dan Asil VZ Gruptan Neden Ayrıldı Sorusuna İlk Kez Yanıt Verdi

Tahribad-ı İsyan'dan Asil, geçtiğimiz gün Dorukcan Özgüler'in hazırlayıp sunduğu Rap Show programına konuk oldu. Eğlenceli anlara sahne olan programda yeni albüm müjdesi veren Asil, Mr Slang ismindeki solo çalışmasının hazırlıklarının sürdüğünü ifade etti. Ayrıca Asil, VZ Tahribad-ı İsyan'dan neden ayrıldı? sorusuna da yanıt verdi. 
Dorukcan Özgüler
Rap Show
Tahribad-ı İsyan grubunun kurucularından biri olan Asil, Dorukcan Özgüler'in YouTube kanalında yayınladığı Rap Show programının bu hafta ki konuğu oldu. Özgüler'in sorularına yanıt veren Asil, hakkında merak edilen pek çok konuya açıklık getirdi. Daha önce Slang ismiyle yaptığı şarkılara da değinen başarılı rapçi "Bundan sonra Slang mı yoksa Asilolarak mı yoluna devam edeceksin?" sorusuna "Bundan böyle Asil olarak yoluma devam edeceğim. Slang geride kaldı" şeklinde yanıt verdi. Öte yandan şu aralar yeni albüme yoğunlaştığını dile getiren sevilen rapçi, solo albümünün ismini de açıkladı. Burak Alkın ile beraber yeni albüm için çalıştığını dile getiren Asil, Mr Slang albümü için şunları söyledi: "Son zamanlarda Burak Alkın ile çok sık bir araya geliyorum. Onunla neden mi bir araya geliyorum? Çünkü onunla yeni bir ortak solo albüm yapıyorum. Bütün sound'ları ve prodüktörlüğü Burak Alkın yapıyor. Ve buradan ilk kez söylüyorum; albümün ismi "Mr Slang" olacak."

Tahribad-ı İsyan'dan VZ Neden Ayrıldı?


Kenan Doğulu ile yaptıkları çalışmaya da değinen Asil, Kenan Doğulu'nun tanıdığı en profesyonel isim olduğunu belirterek şunları söyledi: "Kenan Doğulu benim için bir ustaydı. Bize kattığı şey gerçekten paha biçilemez birşeydi." Kenan Doğulu'nun proje boyunca kendilerine hiç karışmadığını, tamamen özgür bıraktığını da ekleyen Tahribad-ı İsyan'dan Asil, Doğulu'nun "size dokunursam büyünüz kaçar" dediğini de aktardı. Öte yandan Rap Show'u sunan Dorukcan Özgüler'in "Grubunuzdaki üçüncü üyeyi size ayak bağı yaptığı için mi gruptan çıkarttınız?" sorusuna yanıt veren Asil, Tahribad-ı İsyan'ın üyelerinden VZ'nin işine önem vermediği ve profesiyonel davranmadığı için yolların ayrıldığını ifade etti. 

İşte Tahribad-ı İsyan'dan VZ neden ayrıldı? sorusuna verilen o yanıt;

Tahribad-ı İsyan'dan Asil'in konuk olduğu Rap Show'un 6. bölümünün tamamı için tıklayın.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0