Ayta Sözeri, Sezen Aksu ile Birlikte Hazırladığı Albümün Müjdesini Verdi

Ayta sozeri
Ayta Sözeri
Sevilen şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri yeni şarkıları için müjdeyi verdi. Sözeri, hazırlıklarının sürdüğünü belirterek Sezen Aksu'nun yeni albümüne katkı sağladığını ifade etti. Ayrıca bir şarkısı için ise oldukça iddialı konuştu. İşte Ayta Sözeri röportajı...

Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri, sahne alacağı konser öncesi çeşitli açıklamalar yaptı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Sözeri, kostümleri hakkında da çarpıcı detaylar paylaştı. Kendi sahne kostümlerini hazırlama sürecinde karar verici olduğunu dile getirdi. Ayrıca Sözeri, hangi sanatçıyla sahne almak istiyorsa onun adını kostümlerine verdiğini söyleyerek sahne için giydiği kostümün isminin de Sibel Can olduğunu açıkladı. Bilindiği üzere Zeki Müren de bu tür kostüm isimleriyle anılmakta.

Sezen Aksu ile albüm hazırlıkları sürüyor!


"Yeni projeleriniz var mı?" sorusuna yanıt veren Ayta Sözeri, Sezen Aksu ile yeni albüm için hazırlıkların sürdüğünün müjdesini verdi. Özellikle albümdeki bir şarkının çok iddialı olduğunu ifade eden Ayta Sözeri, Aksu ile çalışmanın çok zor, disiplinli olmayı gerektirdiğini belirtti.  Ünlü şarkıcı bazen zorlandığını da itiraf etti. Yeni şarkıların ne zaman çıkacağı konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Ayta Sözeri'nin cinsiyet değişikliği son yıllarda en çok konuşulan olay oldu. Ayta Sözeri'nin eski hali pek çok kez sosyal medyada paylaşılıp yorumlandı. Ayta Sözeri'nin yeni hayatı sonrası yer aldığı proje ve çalışmalar hep dikkatle takip edildi. Bakalım Ayta Sözeri'nin yeni şarkıları nasıl bir etki oluşturacak?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0