Mahmut Tuncer Yeni Klibi için Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Kamera Karşısına Geçti

İshak paşa sarayı
İshak paşa sarayı
Türkücü Mahmut Tuncer, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde klip çekti. Tuncer, Sony Music etiketiyle çıkan son albümündeki şarkı için Ağrı'ya gitti. Tarihi İshak Paşa Sarayı'nda çekilen klibin önümüzdeki haftalarda yayınlanacağı öğrenildi. Öte yandan Mahmut Tuncer'in bir mekanda ise sahne alacağı açıklandı.

Geçtiğimiz sene yayınlanan Lo By Mahmut Tuncer albümündeki bir şarkıya klip çekmek için Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine giden Mahmut Tuncer, ilçenin en işlek caddesinde gezintiye çıktı. Kısa sürede etrafı sarılan Tuncer, kimi vatandaşlarla fotoğraf çekerken kimilerinin fotoğraf isteğini geri çevirdi. Esnaf ziyaretleri de yapan türkücü, daha sonra Ağrı Doğubayazıt'a yaklaşık 3 km mesafede bulunan İshak Paşa Sarayı'na doğru hareket etti. Orada yeni klibi için kamera karşısına geçen Tuncer, yaklaşık 2 saatte klip çekimlerini tamamladı.


2 gündür Doğubayazıt'ta bulunan Mahmut Tuncer, bugün de (18.10.2019) Elit Cafe Restaurant adlı mekanda sahne alacak. Sıddık Salaroğulları’nın organizatörlüğünde akşam sevenlerinin karşısına çıkacak olan Tuncer,  daha sonra İstanbul'a dönecek. Ayrıca Mahmut Tuncer'in yeni şarkı için çektiği klip ise montajı tamamlandıktan sonra önümüzdeki haftalarda TV kanalları ve dijital platformlarda yerini alacak. Ünlü türkücü 2 gündür bulundığu Doğubayazıt için şunları söyledi: "Doğubeyazıt ilçesini tanıtmak için burada klip çekmeye geldim ve şehir gerçekten güzel. " Öte yandan muhabirimizin "Mahmut Bey, kısa bir röportaj yapabilir miyiz?" sorusuna ise "ne yapacaksın röportajı?" şeklinde dikkat çeken bir yanıt verdi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0