İşte 2020'de Çıkacak Yerli - Yabancı Filmler! Baba Parası, Hızlı ve Öfkeli 9 ve Amacı Olmayan Grup Filmi...

2020 yılında da sinemaseverleri oldukça iddialı filmler bekliyor. 2020'de vizyona girecek Türk filmlerinin yanı sıra 2020'de gösterime girecek yabancı filmler de bir hayli dikkat çekiyor. Başlıca filmler; Baba Parası, Amacı Olmayan Grup filmi ve Mulan olarak gösterilebilir.
2020 filmleri
2020 filmleri
2019 yılı sinema sektörü için oldukça başarılı geçti. Ancak bu yerli sinema sektörü için söylenemez. Zira film yapımcıları ve sinema salonu işletenler arasında ciddi bir kriz yaşandı. Öyle ki yılın en iddialı filmlerinin gösterim tarihleri ertelendi. Ancak daha sonra yapılan anlaşma ile beraber merakla beklenen iddialı filmler bir bir vizyona girmeye başladı. Artık sene sonuna yaklaştığımız şu günlerde pek çok sinemasever 2020'de çıkacak filmlere odaklandı. Önümüzdeki yıl, oldukça iddialı filmlerin yarışına ev sahipliği yapacak. 2020'de vizyona girecek filmler arasında hem yerli hem de yabancı yapımlar adeta bir biriyle yarışacak. Biz de bu haberde 2020'de seyirciyi bekleyen filmleri derledik.

2020'de vizyona girecek Türk ve yabancı filmler!


BABA PARASI

1 ocaK 2020'de vizyona girecek olan Baba Parası filmi pek çok kişinin şimdiden ilgisini çekmiş durumda.  Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i bir kez daha bir araya getirecek olan filmin tanıtımları şimdiden sosyal medyada dönmeye başladı. Komedi türündeki yapımın fragmanı ise henüz görücüye çıkmadı.

MULAN FİLMİ

300 milyon dolarlık bütçeli Fransız yapımı Mulan filmi Mart 2020'de gösterime girecek. Macera türündeki filmden beklenti oldukça yüksek. Liu Yifei, Donnie Yen ve Jet Li'nin başrolde karşımıza çıkacağı Mulan filminin fragmanı henüz daha yayınlanmadı. Filmin dünyayla beraber ülkemizde seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

HIZLI VE ÖFKELİ 9


Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filminde de yine aksiyon dolu  bir macera seyirciyi bekliyor. Nisan ayında gösterime girecek yapımın fragmanının Ocak 2020'de görücüye çıkması bekleniyor. ABD yapımı Hızlı ve Öfkeli 9'da Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena gibi ünlü isimler yer alıyor. Justin Lin'in yönettiği film ülkemizde mayıs 2020'de gösterime girmesi bekleniyor.

AMACI OLMAYAN GRUP FİLMİ

Sosyal medyada farklı paylaşımları ile dikkat çeken ve büyük kitlelere ulaşmış olan Amacı Olmayan Grup, film oluyor. Edinilen bilgilere göre çekimleri başlayan film gençlik komedisi türünde olacak. Şubat ya da mart 2020'de gösterime girmesi planlanan Amacı Olmayan Grup filminin yönetmenliğini Çakallarla Dans'ı da yönetmiş olan Ali Tanrıverdi üstleniyor. Filmde; Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Çağla Irmak, Gamze Karaduman, Hakan Bilgin gibi isimler yer alacak.

HABABAM SINIFI YAZLIK OYUNLARI

Geçen sene vizyona giren Hababam Sınıfı Yeniden'in devamı olan Hababam Yaz Oyunları'nın mart ya da haziran 2020'de seyirci karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Öte yandan filmin çekimleri eylül ayı itibariyle başladı. Geçen sene gösterime giren film oldukça sert eleştirilmişti. Bu arada Hababam Yaz Oyunları'nın oyuncu kadrosunda Yusuf Çim de bulunuyor. Film yine Hann Yapım tarafından çekilecek. Bakalım yeni Hababam Sınıfı filmi bu kez seyirci tarafından nasıl karşılanacak?

2020'de çıkacak filmler oldukça fazla. Ayrıca daha duyurusu yapılmayan çok sayıda yapım da bulunuyor. Öte yandan birkaç ay içerisinde vizyona girecek filmler arasında;  Oğluma Mektuplar, Kilit, Bayi Toplantısı, Troller 2, (Trolls) Müstakbel Aile, GI Joe ve Barbie filmlerini saymak mümkün. Yeni gelişmeler oldukça Webmgon'da bu haber güncellenecek. Takip etmenizi öneririz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0