Ağrı Belediyesi Bedava Ekmek Dağıtacak! Halk Ekmek Fabrikası Hizmete Başlıyor

Savcı sayan
Ağrı
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 10 gün içerisinde üretime başlayacak Ağrı Halk Ekmek Fabrikasını duyurdu. Sayan'ın verdiği bilgilere göre maddi durumu elverişsiz çok sayıda vatandaşa bedava ekmek dağıtılacak. İşte ayrıntılar...

Ağrı'da geçtiğimiz hafta ekmeğe zam yapıldı. Zamma ses yükselten halkın tepkileri dinmemişken Ağrı Belediye  Başkanı Savcı Sayan, bu zammı doğuru bulmadığını açıkladı. Bu açıklamadan 1-2 gün sonra ise Sayan, Ağrı Halk Ekmek Fabrikasının kurulduğunu duyurdu. 10 gün içerisinde faaliyete girecek olan ekmek fabrikasının gramajı yüksek, kaliteli undan yapılmış ucuz ekmek satacağı açıklandı. Sosyal medyada üretimin yapılacağı yerin görsellerini paylaşan AK Partili Ağrı Belediyesi, her gün yüz binlerce ekmeğin üretileceğini ifade etti.

Öğrencilere ve yoksullara bedava ekmek!


Sosyal medyada Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan tarafından duyurusu yapılan Ağrı Halk Ekmek Fabrikasının 10 gün içerisinde üretime başlamasıyla beraber öğrencilere ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara 10 bin ekmek dağıtılacağı açıklandı. 31 Mart yerel seçimlerinde Sayan'ın vaatlerinden biri olan ekmek fabrikası, önümüzdeki haftaya kadar faaliyete girmesi bekleniyor. Verilen bilgilere göre, Ağrı Halk Ekmek Fabrikasında fırınlarda satılan ekmeğe oranla gramajı yüksek, kaliteli undan yapılmış ucuz ekmek satılacak.

İşte Savcı Sayan'ın Twitter'da yaptığı açıklama: "Fabrikamız 10 gün içinde üretimde kaliteli ve ucuz ekmekle halkımız rahat edecek..Öğrenci ve yoksul ailelerimize 10.000 ekmek bedava dağıtacağız... Hayırseverlerden destek bekliyoruz..."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0