Ağrı Fizik Tedavi Hastanesinin İnşaatına Başlandı / Ağrı Haberleri

Ağrı haber
Ağrı
Ağrı'da Fizik Tedavi Hastanesi yapımına başlandı. Ağrı Havalimanı'na yakın bir bölgede yapımına başlanan hastane, civar illerin yanı sıra Ağrı ilçelerinden gelen hastalara da hizmet verecek.

Haber: Mazlum Günhan 
mazlumgunhan@webmgon.com

Ağrı'nın ilk Fizik Tedavi Hastanesi'nin inşaatına başlandı. 50 yataklı olacağı açıklanan hastanenin önümüzdeki sene faaliyete girmesi bekleniyor. Öte yandan Fizik Tedavi Hastanesinin bütçesi 14.107.000 TL olarak açıklandı. Ağrı Havalimanı'nın yer aldığı bölgede Jeotermal kaynağın bulunduğu alana yakın inşa edilen hastanenin Ağrı ve ilçelerinin yanı sıra civar illerden de hastalara hizmet vermesi planlanıyor.

Henüz inşaat çalışmaları yeni başlayan Ağrının ilk Fizik Tedavi Hastanesi'nin önümüzdeki sene hizmete açılması bekleniyor. Bu arada konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, şunları ifade etti: "Ağrı Havalimanı yakınındaki Jeotermal kaynağın bulunduğu alana Bütçeden gönderilen ödenek ile 14.107.000 TL bedelli 50 Yataklı Fizik Tedavi Hastanesinin inşaatına başlanılmıştır. Hayırlı olsun."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0