Call Of Duty Mobile'ın Kasma ve Açılmama Sorununa Çözüm

Call of duty mobile
 Call Of Duty
Call Of Duty Mobile çıktı ancak an itibariyle pek çok telefon oyunu kaldıramıyor. Daha 1 haftadır yayında olan Call Of Duty Mobile donma ve kasma sorunu ile gündemde. Aynı zamanda Call Of Duty açamayan telefonlar da bir hayli fazla. Peki donma ve açılmama sorununu nasıl çözebiliriz?

Daha yeni yayınlanan Call Of Duty Mobile, çok kısa bir sürede 50 milyon kez indirildi. Yüksek grafikleri ve başarılı modlarıyla öne çıkan oyun gündeme oturdu. Öte yandan şu anda dünyayı kasıp kavuran PUBG Mobile'a rakip olarak görülen Call Of Duty, PC'de ki oyuna benzer deneyim sunması da olumlu bulunuyor. Oyunseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan oyun, bazı yetersiz telefon ve tabletlerde oynanamıyor. Pek çok kullanıcı sosyal medya ve forumlarda Call Of Duty'nin donduğu ya da kastığından şikayetçi. Bazı mobil oyuncular ise Call Of Duty Mobile'ın açılmadığını dile getirmekte. Peki Call Of Duty Mobile sorunu nasıl çözülür? İşte detaylar...

Call Of Duty Mobile Kasma ve Açılmama Sorunlarını Çözüm!


Her şeyden önce 2 GB RAM ve altında bir RAM ve 16 GB ve altı depolama alanına sahip bir mobil cihaz kullanıyorsanız Call Of Duty Mobile'ın cihazınızda çeşitli sorunlar yaşatacağını ifade edelim. Ve bu tür giriş seviyesi cihazlarda yapabileceğiniz her hangi bir şey bulunmuyor. Tabii giriş seviyesi işlemciler de yine bu durumda etkili. Fakat 3 GB RAM ve 32 GB depolamaya sahip telefonlarda paylaşacağımız yöntem ile  Call Of Duty Mobile'ı oynamak biraz daha kolaylaşıyor.

Öncelikle Google Play Store'a girip RAM Clenup yazarak ilgili uygulamayı buluyoruz. Daha sonra uygulamayı indirip "Başla" seçeneğine dokunuyoruz.  RAM Clenup uygulaması sayesinde telefonunuzda gereksiz harcanan RAM'i önleyebiliyorsunuz. Dolayısıyla Call Of Duty Mobile'ın açılmaması ya da kasması bu sayede azalmakta. RAM Clenup uygulamasını her çalıştırdığınızda RAM  temizliği yapıp cihazı yeniden başlattığı görülüyor. Ayrıca  bu ve buna benzer uygulamalar büyük bir etkiye sahip değildir. Call Of Duty Mobile'ın kasma ve açılmama sorunu genel itibariyle işlemci ve RAM kaynaklı. Bunlar da donanımsal bileşenler olduğundan dolayı ciddi bir fark ortaya çıkamamakta.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0