Şanışer ve arkadaşları Susamam Challenge başlattı! Sezen Aksu, Kenan Doğulu ve Sertap Erener destek verdi...

Şanışer
Susamam
Şanışer öncülüğünde bir araya gelen 20 müzisyen bir projeye daha imza attı. Hayki tarafından yapılan açıklama sonrası Sezen Aksu, Sertap Erener, Kenan Doğulu ve Hayko Cepkin gibi çok sayıda ünlü destek açıklaması yaptı. Kenan Doğulu, Susamam projesi için topu Tarkan'a attı.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü gece yarısı yayınlanan 20 müzisyen imzalı Susamam şarkısı ve klibi çok konuşuldu, konuşulmaya da devam ediyor. Kısa sürede 20 milyonu aşan görüntüleme alan Susamam şarkısı kapsamında yeni bir proje daha başlatıldı. Şanışer öncülüğünde bir araya gelen 20 müzisyen arasında yer alan Hayki tarafından geçen gün bir açıklama yapıldı. Açıklamada, köy okullarına yardım için Susamam tişörtleri basıldığı ifade edilerek bu tişörtleden satın alıp okullara yardım edilebileceği gibi şarkıda sözü edilen konularla ilgili bir dernek veya vakıfa bağışta yapılabileceği söylendi.
20 sanatçı adına topu Hayko Cepkin'e atan Hayki, böylece "Susamam Challenge," kampanyasını başlattı. Hayko Cepkin ise köpekler için mama aldığını duyurarak Ezhel'e meydan okudu. Rapçi Ezhel ise Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından Sezen Aksu'ya pası verdi. Minik Serçe, Sertap Erener'e topu attıktan sonra Erener de bağışta bulunup sırayı Kenan Doğulu'ya verdi. Doğulu, 1 gün gecikmeli olarak bir kadın derneğine bağış yapıp, Tarkan'a meydan okudu. Hızla yayılan Susamam projesi kapsamında Mega Star'ın ne yapacağı ve topu kime atacağı merak konusu oldu.


Son 1 hafta içerisinde Türkiye'nin en çok konuştuğu olayların başını çeken Susamam projesi daha çok ses getireceğine benziyor. Henüz Susamam  challenge olarak nitelendirilen projeye destek  vermeyip sosyal medyada şarkıyı paylaşan çok sayıda ünlü dikkat çekiyor. Meydan okumaya katılmak için bekleyen isimlere bakalım ne zaman sıra gelecek? Susamam projesi hakkında yeni gelişmeler oldukça Webmgon.com'da haberimizi güncelleyeceğiz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0