20 müzisyen, ülkedeki pek çok soruna karşı "Susamam" dedi! Şanışer, Deniz Tekin, Hayki, Sokrat...

Müziğin bir şeyleri değiştirebileceğğine inanan 20 müzisyen, Türkiye'de yaşanan pek çok soruna karşı "Susamam" dedi. Bu Perşembe saatler 24:00 olduğunda yayınlanacak Susamam şarkısında Fuat Ergin, Şanışer, Sokrat ST, Hayki ve daha birçok sanatçı, sözü ve müziğiyle tepkisini dile getirecek. 
Deniz tekin
Susamam
Sisteme karşı bir isyan müziği olarak doğan rap, Türkiye'de yaşanan adaletsizliğe, hayvan haklarının ihlaline, kadına şiddete ve daha bir çok soruna karşı tepkinin sesi oluyor. Sevilen pek çok müzisyen, bu perşembe günü saat 00:00'da yayınlanacak "Susamam"  isimli şarkıyla yaşanan sorunlara dikkat çekecek. Aynı zamanda klibi de yayınlanacak şarkının sözleri göze çarpıyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde "Susamam" şarkısının klip teaser'ı sosyal medyada paylaşıldı. Teaser, kısa sürede beğeni topladı.

Murat Acar prodüktörlüğünde bir araya gelen 20 müzisyen, müziğin bir şeyleri değiştireceğine olan inancıyla sorun olarak gördüğü çoğu şeye müziğiyle tepki gösteriyor. YouTube, Spotify gibi platformlarda yer alacak Susamam şarkısı için Fuat Ergin, Şanışer, Deniz Tekin, Hayki ve Mert Şenel gibi çok sayıda isim mikrofonu eline aldı. "Eğlenmek istiyorsun. Sorunlara çözüm olmak gibi bir derdin yok. Hayat, zaten çok zor. Ama biz, müziğin bir şeyleri değiştirebileceğine inanıyoruz. Bizimle gel..." cümleleriyle başlayan Susamam klibi, içerisindeki bazı sosyal mesajlarla da göze çarpıyor. 20 müzisyeni bir araya getiren Susamam şarkısı için yapılan açıklamada "müziğin bir şeyleri değiştirebileceğine inanan 20 müzisyen, doğa, adalet, eğitim, kadına şiddet, hayvan hakları gibi birçok konuda susamadıklarını haykıracak!" denildi.

Susamam şarkısı için mikrofon başına geçen  ve çoğunluğunu rapçilerin oluşturduğu sanatçıların isimleri şöyle: Şanışer, Sokrat ST, Hayki, Fuat Ergin, Deniz Tekin, Mert Şenel, Server Uraz, Beta (Berkay Bayındır) , Tahribad-ı İsyan, OzBi, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac ve Kamufle.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0