Şanışer Kimdir? Şanışer Kaç Yaşında ve Nereli? İşte Şanışer'in Gerçek Adı

Son zamanların öne çıkan rap müzik sanatçısı Şanışer, pek çok kişi tarafından merak edilmekte. Yeni albümünü geçtiğimiz ay çıkaran Şanışer'in hayatından öne çıkan detayları derledik. Peki Şanışer kimdir? Şanışer nereli? İşte Şanışer'in şarkıları, hayat öyküsü ve Şanışer'in gerçek ismi hakkında detaylar.
Sarp palaur
Şanışer
Şanışer, 2010 ile 2011 yıllarında dikkatleri üzerine çekmiş ve kitlesini büyüttü. Yaptığı her rap şarkısıyla dinleyiciyi aydınlatmayı hedefleyen başarılı müzisyen çeşitli isimlerle önemli projelere imza attı. Özellikle Rafet El Roman ile Şanışer'in çalışması çok kısa sürede yoğun ilgi gördü. Fakat Şanışer, Rafet El Roman  ile her ne yaşadıysa  son albümünde El Roman'ı çok sert sözlerle eleştirdi. Müzikseverler tarafından "Rafet El Roman - Şanışer kavgası" olarak bilinen olay artık eskisi gibi gündemde olmasa da iki müzisyen arasındaki kavga hala ara ara konuşulmakta. Rafet El Roman'ın Şanışer'in tanınırlığında etkisi var mı? Tartışıla dursun Şanışer son yıllarda büyük bir başarı elde ederek yükselişini devam ettiriyor. Dördüncü albümünü daha yeni müzikseverlerle buluşturan başarılı rapçi, pek çok ilde konser vermeye başladı. Şarkı sözleriyle ve nakaratlarıyla büyük bir beğeni toplayan Şanışer, sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip. Peki bu denli dikkat çeken Şanışer kimdir? Şanışer kaç yaşında ve Şanışer nereli? İşte Şanışer'in gerçek ismi ve hayatından öne çıkan detaylar.

ŞANIŞER KİMDİR? İŞTE ŞANIŞER'İN HAYATII


Şanışer ismiyle başlayarak başarılı rapçinin hayatını anlatmaya başlayalım. Aynı mahallede yaşamış olan aynı zamanda kendisi gibi rap yapan Şehinşah'ın adından esinlenen Şanışer, bu yüzden çok sert eleştirilere maruz kalmış ve hatta taklitçilikle de suçlanmıştır. Ancak kendisi bu ismi kullanmaya başladığında şehinşah'a hayran olduğunu pek çok kez dile getirmiştir. Ve aradan bir kaç yıl geçtikten sonra ikilinin müzik tarzı arasında bayağı fark oluştu. Peki Şanışer'in gerçek adı nedir?  Gerçek ismi Sarp Palaur olan rapçi,  1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretim eğitimini İstanbul'da tamamlayan Sarp Palaur, Muğla'da üniversite öğrenimini gördü. Şu an Antalya'da yaşıyan Şanışer, 30 yaşındadır. Şanışer'in rap ile tanışması 2000 yılının başında gerçekleşir. Ve 2008'e geldiğimizde ise Bela ile ilk çalışmalarını yayınlar. Rap müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Palaur, 2009'da ilk solo albümünü çıkarır.

Şanışer zeynep
Sarp Palaur
2010'da  yetenek avcılığına soyunan Rafet El Roman, Şanışer'in internette büyük bir kitleye hitap ettiğini fark eder ve kendisine albüm için teklif götürür. Şanışer-Rafet El Roman çalışmaları da 2011'de piyasaya çıkar ve çok ses getirir. O yıllarda Ezo ve daha birçok şarkıcıyı Türkiye ile tanıştıran El Roman, bilinmeyen bir sebepten dolayı Sarp Palaur ile çeşitli sorunlar yaşar. Olay üzerinden uzun bir süre geçtikten sonra Şanışer bir şarkısında olayı kendi bakış açısından dinleyiciye aktararak Rafet El Roman ile şarkı yaptığı için pişman olduğunu belirtir. Geçmişte Majör depresyonu ile de mücadele eden Şanışer, bizce şu an için hak ettiği yerde değil. Zaten kendisi de bunu birkaç kez şarkılarında dile getirmiştir. Dünyada ve ülkede yaşananlara duyarlı olan Şanışer, olan biteni kendi felsefesine göre yorumlayıp rapseverlerle paylaşmaktan geri kalmıyor. Özellikle şarkılarının nakaratlarıyla çok sevilen Şanışer, Sokrat ST, Sansar Salvo gibi pek çok ünlü rap sanatçısıyla düet çalışmalarına imza atmıştır. 




Paylaş

WhatsApp Telegram

5 Yorum:

  1. Şimdilerde para bulmuş olmalı ki pek şarkıları içten okumuyor. Na ilginç oyle deil mi???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız2/17/2019

      cidden böyle düşünüyomusun senin haklarını en içten şekilde savunan bir erkek ...

      Sil
    2. Kafana yazık

      Sil
  2. Adsız1/23/2019

    gerçekten böylemi düşünüyosun yazık gerçekten

    YanıtlaSil
  3. Şanışer çok iyi birisi ve her zaman en iyisini yapmaya çalışıyor

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0