İlker Kaleli yeni Netflix dizisinde! İşte The Serpent oyuncuları ve konusu

Başarılı oyuncu İlker Kaleli, yeni dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce ortaya çıkan haberlerde İlker Kaleli'nin Yabancı isimli dizide rol alacağı iddia edilmiş ancak Kaleli, Netflix ve BBC ortak yapımı The Serpent da yer alacağını açıklamıştı. 
Netflix
İlker Kaleli
Netflix'te bu sezon pek çok iddialı dizi ve film seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1970'li yıllarda 20 gezgin gencin öldürülmesini konu alan The Serpent da bu yapımların başında geliyor. Pek çok ünlü ismin kadrosunda bulunduğu dizide Türkiye'de başarılı çok sayıda işe imza atmış olan İlker Kaleli de rol alıyor. Çekimlerine birkaç gün içerisinde başlanacak olan  The Serpent'ın arkasında BBC ve Netflix bulunuyor.

8 bölüm olarak seyirci karşısına çıkacak The Serpent'ın oyuncuları arasında; Jenna Coleman, Billy Howle ve Ellie Bamber'ın yanı sıra Alice Englert, Mathilde Warnier, Gregoire Isvarine, Sahajak Boonthanakit , Fabien Frankel, Chicha Amatayakul , Surasak Chaiyaat  gibi isimler bulunuyor. Mammoth Screen'in yapımcılığını gerçekleştirdiği ve Richard Warlow ile Toby Finlay ikilisinin kaleme aldığı dizinin hikayesi gerçek bir olaya dayanıyor.

Dizi, 1970’lerde Hindistan, Tayland ve Nepal’deki 20 batılı gezgin gencin öldürülmesinin arkasındaki baş şüpheli Charles Sobhraj’ın sıra dışı hikayesini konu alıyor. 20. yüzyılın en azılı suçlularından biri olan Charles Sobrhaj'ı ise Tahar Rahim canlandırıyor. The Serpent dizisinin yönetmenliğini Tom Shankland ve Hans Herbots üstleniyor. Çekimleri Tayland’da gerçekleşecek yapım İngiltere ve İrlanda dışındaki ülkelerde Netflix’te yayınlanacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0