Realme artık Türkiye'de! İşte Realme 3 Pro özellikleri ve fiyatı

Realme, Türkiye'ye fiyatıyla rekabeti kızıştıracak güçlü bir telefon ile resmen giriş yaptı. Oppo'nun alt markası olarak faaliyetlerini sürdüren Realme,'nin 3 Pro modelinin özellikleri ve tasarımı dikkat çekiyor. İşte Realme 3 Pro'nun Türkiye fiyatı ve marka hakkında detaylar.
Realme 3 pro
Realme 3 Pro
Son 1 yılda Türkiye pazarına giriş yapan çok sayıda telefon üreticisi oldu. Son olarak geçtiğimiz hafta Çin'de oldukça sevilen Realme markası Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptığını duyurdu. Halihazırda çalışmalarını sürdüren Realme, 3 Pro isimli telefonuyla "merhaba" dedi.  Öte yandan sunduğu özelliklere göre oldukça rekabetçi olan telefon, tasarımıyla da göz dolduruyor.

İşte Realme 3 Pro'nun fiyat ve özellikleri


Oppo'nun alt markası olan Realme'nin 3 Pro modelinin ekranı 6.3 inç ve FULHD+ oluşıyla öne çıkıyor. 4 ve 6 GB RAM seçeneklerine sahip olan cihazın 64 ve 128 GB depolama seçeneğini sunduğunu görüyoruz. Orta segment telefonlar için kullanılan en güçlü işlemcilerden SnapDragon 710'dan gücünü alan Realme 3 Pro, Android 9 Pie ile kutudan çıkıyor. Son yıllarda kullanıcıların telefon alırken en çok dikkat ettiği kamera yönünde de  cihaz oldukça iddialı. Buna göre; arkada 16 +5 MP değerinde iki kamera bizleri karşılarken, önde ise 25 MP'lik bir kamera görüyoruz. Ayrıca Realme 3 Pro; 4045 mhA değerindeki hızlı şarj destekli pilin yanı sıra WiFi 802ac donanımı ve micro USB gibi özellikler sunuyor. Damla çentikli oluşuyla göze çarpan telefonun ülkemizde  nitro mavisi ve yıldırım moru ile satışta olacak.
Realme telefon
3 pro
Ve gelelim Realme 3 Pro'nun fiyatına: güçlü özelliklerine göre oldukça rekabetçi bir fiyat sunan Realme 3 Pro, Türkiyr'de 4GB RAM 64 GB ROM modeli 1799 TL'den piyasaya sürülürken, cihazın 6GB RAM ve 128GB'lık versiyonu ise 2199 TL satılacak. Bu arada Realme Türkiye, lansmana özel resmi web sitesinde özel bir kampanya ile 100 TL'lik indirim sağlıyor. Bu da 64GB depolama alanı sunan versiyonun 1699 TL'ye almayı kolaylaştırıyor. 

Realme  markasına yakından bakalım!


Realme, Oppo'nun alt markası olarak 2018 yılında kuruldu. Henüz yeni olan Realme, Huawei'nin Honor'u, Xiaomi'nin
Redmi ve PocoPhone'u givi hem fiyat performans hem de gençlere odaklı. SKY Li bünyesinde kurulan Realme 1 yıl gibi kısa bir sürede adından söz ettirmeyi başardı. Yılın en iyi çıkış yapan firması gibi çeşitli ödüller alan Realme, ürettiği akıllı telefon kullanılarak yazılan en uzun cümle rekoru ile de gündeme geldi. Giriş ve orta seviye telefonlar üreterek pazarda yerini alan Realme, geçtiğimiz yıl Türkiye'ye giriş yapan Honor'a rakip olacak gibi. Ayrıca firmanın odak noktasında gençler var. Bu arada Realme'nin teknik servis için hangi firmayla anlaştığı henüz netleşmedi. Şirketin Oppo'nun teknik servisini kullanacağı tahmin ediliyor. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0