Telefondan dizi ve film nasıl indirilir? Android film ve dizi indirme programı!

Pek çok kişinin müzdarip olduğu bir konudur telefondan film veya dizi indirmek. Bilgisayarda dizi ve film indirmek bir şekilde hallediliyor fakat Android telefonda indirme pekte kolay değil. Peki telefondan nasıl film ve dizi indirilir? İşte Android'te film ve dizi indirme...
Film indirme
Dizi film
Pek çok akıllı telefon kullanıcısı aynı konuda sorun yaşamakta. Telefondan film veya dizi indirmek gerçekten oldukça zordur. Play Store'da yüzlerce "dizi ve film indirme uygulaması" bulunuyor. Ancak hiçbiri de indirme işlemi gerçekleştirmiyor. Üstüne üstelik birde zamanınız boşa gitmiş oluyor. "Dizi indirme uygulamaları" veya "film indirme programı" adı altında sunulan uygulamalar çoğu zaman virüs de barındırıyor olabilir. Yani Android'te dizi ve film indirmek resmen işkence gibi... Peki telefondan nasıl dizi indirilir? Ya da telefondan film nasıl indirilir? Bu iki sorunun yanıtı aynı kapıya çıkmakta.  Sizin için hazırladığımız bu rehberimizde bahsedeceğimiz telefon için  dizi ve film indirme yöntemi oldukça basittir. Üstelik bu Android indirme uygulaması sayesinde tüm sitelerden film veya dizi indirmek mümkün. Ayrıca film ve dizi sitelerindeki reklamları engellemesi de cabası... İşte Android'te dizi ve film indirme yöntemi. 

Telefona Dizi ve Film İndirmenin En Kolay Yolu!


Aslında bu yazımızda söz ettiğimiz yöntem bir tarayıcı sayesinde gerçekleşmekte. Dolayısıyla da uygulamayı normal bir tarayıcı olarakta kullanmak mümkün. Birçok kişinin bilmediği ve gerçekten çok işe yarayan "UC Browser" istediğiniz web siteden film, video veya dizi indirmenize olanak sağlıyor. Tabi UC Browser, YouTube'da video indirmeye izin vermemekte. Google ile yapılan anlaşma çerçevesinde uygulama bu siteden herhangi bir şekilde indirme gerçekleştirememekte.  Peki UC Browser ile dizi ve film nasıl indirilir? Yapmanız gereken şunlar: bir siteye girin ve izleyeceğiniz dizi yada filmi seçip açın. Daha sonra film ya da dizi açıldığında, video oynatıcının sağ  alt kısmında indirme butonu çıkar. Bu butona bir kez dokunduğunuzda işlem başlar. Ve internet hızınıza bağlı olarak 5-10 dakika içinde içerik iner. Ancak tam da bu noktada UC Browser'ın bir eksisi öne çıkıyor. Maalesef inen film veya dizi galerinize kayıt olmaz. Yani video indikten sonra galeride bulamadığnızda "içerik inmemiş" demeyin. Çünkü inen film veya dizi dosyanız UC Browser'da tutuluyor. Sadece UC Browser'ın medya playerinden videonuzu oynatmanız gerekmekte. Play Store'da 100 binden fazla kişi tarafından indirilen UC Browser, 4.4 puan almış durumda. Android telefondan dizi indirmek veya Android telefondan film indirmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre. 

UC Browser indirmek çin BURAYA TIKLAYIN

Yeni gelişmelerden haberdar olmak 
için  FACEBOOK ve TWİTTER   sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

5 Yorum:

  1. https://youtu.be/HS0irqxRXvg

    YanıtlaSil
  2. Üç browser uygulamasıyla ebadan kendi sayfamızdan içerik indirme oluyormu (lütfen en kısa zaman yanıt vermeye çalışabilirmisiniz çok önemli benim için)

    YanıtlaSil
  3. deneyelim gorelim ))

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0