Onu cinler büyüttü! İşte Efsunlu: Kabirden Gelen oyuncuları,konusu ve fragmanı

Korku filmleri
Efsunlu Kabirden Gelen
Efsunlu Kabirden Gelen filmi tüyler ürperten öyküsüyle dikkat çekiyor. Bir kız yurdunda yaşananların anlatıldığı korku filmi fragmanı ile dikkat çekiyor. İşte Efsunlu Kabirden Gelen konusu ve oyuncu kadrosu.
Temmuz ayının ilk haftası yaklaşık üç korku filmi beyazperdede seyirciyle buluşacak. İki yabancı bir yerli korku türündeki film arasında en dikkat çekeni ise eski bir kız yurdunda geçen dramatik ve korkunç olayları ele alan "Efsunlu Kabirden Gelen" oluyor. Pek çok genç oyuncunun kadrosunu oluşturduğu film, son yıllarda ülkemizde çokça işlenen cin temasını ele alıyor. Yıllar önce bir kız yurdunun kapısına bırakılan Burcu'yu evlat edinen yurt müdüresinin kız hasta olduğu için bir odaya kapatması ve yurda öğrenci olarak gelen Kübra'nın bunun üzerine gitmesi sonrası gelişen korkunç olayları işleyen film pek çok kişi tarafından merakla bekleniyor. Öte yandan Efsunlu Kabirden Gelen'in fragmanı ise geçtiğimiz hafta yayınlandı ve beğeni toplamayı başardı.

İşte Efsunlu Kabirden Gelen Filminin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Vizyon tarihi 5 Temmuz olarak belirlenen ve bu cuma sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan Efsunlu Kabirden Gelen'in oyuncuları arasında başarılı isim Sedef Şahin'in yanı sıra  Elif Kartal, İlke Al, Dilara Çakır, İrem İpek, Hilal Orhan, Reyhan İlhan, Zeynep Turpçu, Nilgün Atılgan, Orçun Çıtır gibi isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Uğur Kaplan'ın oturduğu filmin  dikkat çekici hikayesi Alper Kıvılcım, Özgür Bakar ve Koray Yeltekin'in kaleminden çıkıyor. Efsunlu: Kabirden Gelen'in yapımcılığını ise Enis Özkan  üstleniyor. "Onu cinler büyüttü" sloganıyla yola çıkan yapımın afişi de yine dikkat çekiyor..

Bu arada Efsunlu Kabirden Gelen filminin konusu kısaca şöyle:
Burcu, yıllar önce henüz bebekken bir yurt kapısına bırakılmış ve yurdun sahibi Zahide tarafından evlat edinilmiş bir kızdır. Zahide, Burcu'nun çaresi olmayan bir beyin hastalığı olduğunu düşünerek onu insanlardan uzak büyütür. 20'li yaşlarına kadar kapalı kapılar ardından büyüyen Burcu'nun sesi, yurt koridorlarında yankılanır. Konuşamayan ve bir hayvan kadar hırçın olan Burcu her ne kadar dört duvar ardında yaşasa da tüm yurt onunla ilgili konuşur. Yurttaki kızlar, Burcu'nun içinde cin olduğunu o yüzden bu halde olduğunu iddia eder. Annesi doktorların ihmali nedeniyle ölünce hemşire olmaya karar veren Kübra da yurdun yeni öğrencilerindendir. Yurttaki kızların zorbalıklarıyla başa çıkmaya çalışan Kübra, Burcu'nun varlığından haberdar olunca onun için bir şeyler yapmaya karar verir. Burcu'ya yardım etmek için genç kıza ulaşmaya çalışan Kübra, Burcu ile iletişim kurmanın bir yolunu mu bulmuştur yoksa yurda geldiği ilk gün korkunç bir planın parçası olarak mı seçilmiştir.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0