Hekimoğlu oyuncuları ve konusu netleşiyor! TV8'in Hekimoğlu dizisi ne zaman?

Hekimoğlu
Hekimoğlu
Tv8'in yeni dizisi Hekimoğlu ne zaman başlayacak?  Hekimoğlu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?  Merak edilen tüm bu  soruların yanıtı netleşmeye başladı. İşte uyarlama dizi Hekimoğlu'nun konusu ve diğer detayları.

Yaz dizileri tüm hızıyla sürerken önümüzdeki sezon için de hazırlıklar devam ediyor. Hem yapım şirketlerinde hem de kanallarda yeni diziler için bir telaş var. Star,  TRT ve Kanal D'nin yanı sıra TV 8 de önümüzdeki sezona yoğun bir biçimde hazırlanıyor. İlk ortaya çıkan bilgilere göre kanalda "Hekimoğlu" isminde yeni bir yapım seyirci karşısına çıkacak. Edinilen bilgilere göre Hekimoğlu dizisi 2004 yılında yayınlanmaya başlanan ve dünya çapında ses getiren House dizisinden uyarlanacak. Dram türündeki dizide Türkiye'de çok izlenen Doktorlar dizisine benziyor.

Hekimoğlu'nda Cansu Dere olacak...


Eylül ortası ya da Ekim başı gibi TV8 ekranlarına gelecek olan Hekimoğlu dizisinin henüz çekimleri başlamadı. Pek çok iddialı yapıma imza atan Medyapım'ın yapımcılığında seyirciyle buluşacak dizinin detayları netleştikçe sosyal medyada gündeme gelmeye başladı. Öte yandan Hekimoğlu'nun oyuncuları arasında Cansu Dere'nin yer aldığı ortaya çıktı. Uzun süredir TV dizilerinde rol almayan Dere,  en son Şahsiyet dizisinde oynamıştı. Bu arada senaryosunu Berkun Oya'nın yazdığı Hekimoğlu'nun pek çok kişinin yakından tanıdığı Yağmur Taylan ve Durul Taylan yönetecek.

 Dizi hakkında detayların ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. Ayrıca aynı isimle yani Hekimoğlu adıyla 2003 yılında Samanyolu TV'de bir dizi ekranlara gelmişti. Ancak o dizinin konusu ile yeni dizinin konusu oldukça farklı.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0