9 yıl sonra Oyuncak Hikayesi 4 geliyor! İşte Toy Story 4 konusu ve fragmanı

Efsanevi "Oyuncak Hikayesi" üçlemesinin devam halkası olan Toy Story 4 bu hafta animasyonseverlerle buluşuyor. Oyuncak Hikayesi 4'te oyuncak olduğunu kabul etmeyen Forky'nin maceraları beyazperdeye taşınacak. İşte Toy Story 4 fragmanı ve konusu.
Toy story
Toy Story 
Bu hafta animasyon türünde sinemaseverlerle buluşacak tek film olan Oyuncak Hikayesi 4, pek çok kişi tarafından merakla bekleniyordu. Oyuncak Hikayesi filminin ilk halkası 1996 yılında yayınlanmıştı. Daha sonra 4 yıl arayla 2000'de ikinci film, 10 yıl sonra üçüncü film çekilmişti. Ve şimdi de 9 yıl aradan sonra Oyuncak Hikayesi 4 (Toy Story 4) filmin sevenleriyle buluşacak. Bonnie’nin odasına yeni dahil olan  kaşıktan yapılma oyuncak Forky'nin kendini odanın bir parçası olarak hissetmemesi sonrasında gelişen olaylar eğlenceli bir hikayeye dönüşüyor.  
Woody ve diğer oyuncakların Forky ile tanıştıktan sonra atılacakları macera animasyonsevenlere dolu dolu yaklaşık 1.5 saat vadediyor.

Deneyimli yönetmen Josh Cooley,  filmi yönetirken yapımcılığını ise Jonas Rivera, Mark Nielsen ikilisi gerçekleştiriyor. Disney Pixar'ın yeni filmi Toy Story 4'ün seslendirme kadrosunda ise Tony Hale, Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Bonnie Hunt, Annie Potts, Don Rickles, Jeff Garlin, Estelle Harris, Blake Clark bulunuyor. Bol ödüllü animasyon filmi Oyuncak Hikayesi'nin devam halkası filminin  senaryosunu Stephany Folsom kaleme alıyor.
Vizyon tarihi 21 haziran olarak belirlenen ve bu hafta gösterime girecek Oyuncak Hikayesi 4'n konusu ise şöyle: Woody dünyadaki yeri konusunda her zaman kendine güvenir ve önceliği Andy veya Bonnie ait olduğu çocuğa göz kulak olmaktır. Bonnie odasına "Forky" adlı zoraki bir oyuncak ekleyince, eski ve yeni arkadaşlarıyla birlikte çıktığı macera Woody'e dünyanın bir oyuncak için ne kadar büyük olabileceğini gösterir.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0