İŞTE LEKE DİZİSİNİN OYUNCULARI, KONUSU VE FRAGMANI

Kanal D'de bir kadının hayata tutunma hikayesini ekrana taşıyan yeni bir dizi başlıyor. Leke dizisi konusu şimdiden merak uyandırırken, ayrıca Leke'nin oyuncuları ve fragmanı da izleyicinin dikkatini çekti. 
Leke
Leke
Dizilerin sezon finaline yaklaşık iki ay kala yeni diziler de bir bir ekrana gelmeye başlıyor. Yaz boyunca diziseverlerle buluşacak olan Kanal D'nin Leke dizisi şimdiden merak uyandırdı. "Kadın olmak niye bu kadar zor?"  Diyerek yaşadığı hayatın zorluklarına dikkat çeken Yasemin'in sözlerinin yer aldığı Leke dizisinin fragmanı geçtiğimiz günlerde paylaşıldı.  Bu arada dizi hakkında ortaya çıkan bilgilere göre, Yasemin ile aşka inanmayan iş insanı Cem'in arasında geçecek aşk ekranlara taşınacak. Yanı sıra Yasemin'in işitme engelli kardeşi Murat ile olan zorlu yaşamı da yine seyirciyle buluşacak. Peki Leke dizisi ne zaman başlayacak? Ve Leke'nin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kanal D'nin yeni yapımı hakkında merak edilen detaylar haberin devamında...

LEKE DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KONUSU İLGİ ÇEKİYOR!


Leke dizisinin oyuncu kadrosunda; Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahhattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı, Ziya Çiçek, Serap Önder, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı, Ali Savaşçı yer alıyor. Yapımcılığını  Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği dizinin senaryosunu Yıldız Tunç yazıyor. Çekimleri hali hazırda süren Leke dizisinin yönetmenliğini Metin Balekoğlu yapıyor. Bu arada dizi 16 Nisan'da ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.  Yasemin ile Cem'in etkileyici hikayesini anlatacak olan dizinin yapımını ise Tims & B Productions gerçekleştirecek. 
Melis sezen
Leke dizisi 
Burak Sevinç ve Melis Sezen'i bir araya getiren Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin konusu kısaca şöyle:  yetiştirme yurdunda büyümüş kalbi, yüzü gibi güzel hukuk öğrencisi Yasemin’le; çocukken yaşadığı travma sonucu kadınlarla arasına uçurum giren başarılı iş adamı Cem’in hayatın zorluklarına meydan okuyan aşklarını televizyon ekranına taşınacak. 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0