Tozkoparan dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu! Tozkoparan 22. Bölüm...

TRT 1'in sevilen dizisinin yayın dönemi değişti. Öte yandan "Tozkoparan" dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. İşte Tozkoparan'ın konusu,  fragmanı ve diğer merak edilen detayları.
Dizi
Tozkoparan
İzleyicinin severek takip ettiği pek çok yapım ya final ya da sezon finali yaparak sona erdi. Sezon finali yapan diziler  önümüzdeki sezon ekrana gelene kadar yerini yaz dizilerine bıraktı. Üç ay boyuncu ekranda olacak olan yaz dizileri arasında başarılı olanlar yoluna devam ederken umduğunu bulamayanlar ise ekrana veda edecek. Öte yandan yaz dizilerini duyuran ilk kanal Star TV oldu. TRT 1 ise sevilen çocuk dizisinin yayın dönemini yaz olarak güncelledi. TRT'nin  ilgi gören dizisi "Tozkoparan" haziran ayında ekranda olacak. Ayrıca çok sayıda başarılı ismin rol aldığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

YouTube'da 300 bin abonesi bulunan Tozkoparan dizisinin yaz aylarına geçmesiyle beraber kadro da genişledi. Haziran ayının ortası gibi başlayacak olan Tozkoparan'ın oyuncuları arasında;  Başarılı oyuncu Cemal Hünal ve çocuk oyuncu Özgür Ege Nalcı'nın yanı sıra Burak Kut, Leyla Kırşan, Burcu Altın ve Gökhan Atalay gibi isimler bulunuyor. Vega Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizide Cemal Hünal, Celal karakterine hayat verecek. Bu arada Tozkoparan'ın bugüne kadar 21 bölümü yayınlandı. Sevilen oyuncu Cemal Hünal, Tozkoparan'ın 22.  Bölümünden itibaren izleyici karşısına çıkacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0