Önümüzdeki sezon Halka TRT'de olmayabilir! İşte Halka 20. Bölüm hakkında iddialar

TRT'nin sevilen dizisi Halka final mi yapıyor?  Ocak ayında başlayıp kısa sürede beğeni toplayan Halka dizisi hakkında oldukça ciddi iddialar var. işte detaylar.

Geçen ay ortaya çıkan haberlere göre Halka önümüzdeki hafta son kez izleyici karşısına çıkacak. Öte yandan Halka dizisinin final yapıp yapmayacağı konusunda henüz kanal yönetimi ile yapımcı firma tarafından açıklama yapılmadı. İdiaya göre dizi artık yoluna internet üzerinden devam edecek. Hatta Netflix ve BluTV ile görüşen yapımcının BluTV ile anlaştı ifade ediliyor. Bu arada Halka'nın sevilen isimleri geçen hafta Instagram'da yaptıkları yayında dizinin devam edeceği yönünde açıklama yaptılar. Bu da seyircinin kafasını biraz daha karıştırdı.
Halka
Halka'nın yapımcılığını ES Film adına Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici gerçekleştiriyor. Halka adındaki örgüt ve bu örgütün etkilediği hayatları ekrana taşıyacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk oturuyor. Bu arada Halka dizisinin dikkat çeken senaryosunu ise Ali Demirel ile Aziz Tuna kaleme alıyor. Halkan'ın oyuncu kadrosunda; Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım'ın yanı sıra Hazal Subaşı, Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler bulunuyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0