Gülben Ergen yeni albüm öncesi "Müsadenle" dedi!

Gülben Ergen yeni  albüm öncesi sürpriz yaparak "Müsadenle" adını verdiği bir single çalışmasıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Öte yandan Gülben Ergen'in Müsadenle şarkısına ait klip ise  oldukça dikkat çekiyor. İşte detaylar.
Gülben
Gülben Ergen
En son 2015 yılında bir albüm yayımlayan şarkıcı Gülben Ergen, yaklaşık 4 yıldır her yıl 1 ya da 2 single çıkararak dinleyici karşısına çıktı. Öte yandan pek çok Gülben Ergen dinleyicisi uzun süredir kendisine yeni albüm için baskı kuruyordu. Ergen, geçtiğimiz aylarda sevenlerine albüm müjdesini vermişti. Hala yeni projesi için çalışmalarına devam eden şarkıcı araya bir single yerleştirerek sevenlerine sürpriz yaptı.

Hareketli ritmi ve sözleriyle dikkat çeken Gülben Ergen'in Müsadenle şarkısı için geçtiğimiz hafta klip çekildi. Yönetmenliğini Nihat Odabaşı'non gerçekleştirdiği klibe ait ilk görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. İlgi gören klip bugün itibariyle tüm dijital müzik platformlarında ve televizyonlarda yerini aldı. Onur Mete'nin söz ve müziğinde imzası bulunan Müsadenle şarkısonın düzenlemesini Taşkın Sabah üstlendi. Yaz ayları için pek çok ünlü gibi single yayınlayan Gülben Ergen, yeni şarkısıyla oldukça iddialı. Son olarak söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan "İnfilak" şarkısını seslendiren Ergen, dijital platformlarda umduğunu bulmuştu. Bakalım yeni şarkı müzikseverlerden tam not alabilecek mi? 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0