Feride Hilal Akın Kim ve Kaç Yaşında? Feride Hilal Akın şarkıları

Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri olarak tanınan Feride Hilal Akın, yeni çalışmalarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Peki Feride Hilal Akın kimdir? Feride Hilal Akın kaç yaşında? Ve Feride Hilal Akın nereli?
Feride holal
Feride Hilal 
Seslendirdiği şarkılarla birçok kişinin beğenisini toplayan Feride Hilal Akın ilk olarak sosyal medyada tanınmıştı. Daha önce ünlü sanatçılar tarafından söylenen şarkıları kendi tarzıyla seslendirerek tıklama rekorları kırmasıyla birlikte Feride Hilal Akın'a çeşitli projeler için teklifler de beraberinde gelmiştir. Hala Show Tv ekranlarına gelen "Yeni Gelin" dizisinde  rol alarak oyunculuğa da el atan Feride Hilal, bir yandan da müzik çalışmalarını sürdürmekte.

Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez ile de çok yakın arkadaş olan Akın, pek çok kişi tarafından ilgiyle takip  edilmekte. Peki Feride Hilal Akın kimdir ve kaç yaşında?  Feride Hilal Akın nereli? İşte detaylar.

Feride Hilal Akın Kim? (Feride Hilal Akın'ın Hayatı)


1992 yılında doğan Feride Hilal Akın'ın nereli olduğu konusunda iki farklı şehir dile getirilmekte. Ankara veya İstanbul'da dünyaya geldiği belirtilen Feride Hilal Akın 25 yaşındadır. Çocuk yaşta başladığı müzik serüvenini  devam ettiren güzel şarkıcı ve oyuncu dizi projeleriyle de ekranlara gelerek ününe ün katmıştır. Feride Hilal Akın'ın oynadığı dizilere baktığımızda sadece Yeni Gelin'i görüyoruz.

Show TV'nin sevilen dizisinde Şirin karakterini canlandıran Feride Hilal Akın, Onur Baytan ve  Halil İbrahim Kurum ile seslendirdikleri Ayrılık Zor ile büyük beğeni toplamışlardır. YouTube'u aktif olarak kullanan Akın, yeni şarkılarını da dinleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca Feride Hilal'in  İnstagram'da 600 bin, YouTube'da ise 400000'e yakın takipçisi bulunuyor.  Bu arada Feride Hilal Akın Yeni Gelin dizisinin yeni sezonu için geçtiğimiz gün Instagram'da hayranlarına yine Show TV'de ekranlara geleceğini  açıkladı.


Feride Hilal Akın  Şarkıları


Profesiyonel anlamda ilk kez Bilir Mi şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkan Feride Hilal Akın, DMC müzik şirketiyle çalışmakta. Yine Feride Hilal Akın, Onur Baytan ve  Halil İbrahim Kurum'un "Ayrılık Zor" düeti de çok ses getirmiştir.
Feride Hilal Akın'ın seslendirdiği bazı öne çıkan şarkılar:
Ayrılık Zor, İmkansız Aşk, Bilir Mi

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0