Vurgun Yenik Düştü! Vurgun 6. Bölümüyle Neden Final Yapıyor!

Yaklaşık 1 ay önce Fox ekranlarına gelmeye başlayan Vurgun final yapma kararı aldı. Erkan Petekkaya ile Deniz Çakır'ı bir araya getiren Vurgun 6. Bölümüyle neden final yapıyor?
Vurgun
Vurgun
 GoldFilm imzalı Vurgun,  komaya girip 10 yıl sonra uyanan bir adamın yaşadıklarını konu alıyordu. Zengin kadrosuyla oldukça iddialı olan Vurgun dizisi daha yeni başlamasına rağmen ekrana veda ediyor. Geçtiğimiz hafta 5. bölümünü seyirciyle buluşturan dizi final sinyallerini vermeye başlamıştı. Öte yandan Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, emre Kınay, Begüm Birgören ve İnanç Konukçu gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Vurgun, birkaç hafta önce yönetmen Altan Dönmez ile yollarını ayırmıştı.  Emre Özdür ile Başar Başaran'ın senaryosunu yazdığı dizinin sona erecek olması seyircilerin tepkisini çekti. Peki ama yeni başlayan Vurgun dizisi neden bitiyor? Merak edilen sorunun yanıtı haberin devamında...

Vurgun'un final sebebi, son zamanlarda biten pek çok dizi gibi aynı. Sevilen yapım da reyting kurbanı olarak bu Çarşamba günü 6. bölümüyle sona erecek. Vurgun ve Vurgun gibi dizilerin çok kısa zamanda bitmesinin bir başka nedeni ise ülkemizin yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılar. Hal böyle olunca reklamlar dizi maliyetlerini karşılamaya yetmiyor. Tabii sevilen yapımlar reytinglerde umduğunu bulamayınca kanal yönetimleri hiç düşünmeden dizilere apar topar yayından kaldırıyor. İşte Vurgun dizisi tam da bu nedenlerden dolayı sevenlerine veda edecek. Bakalım FOX boş kalan çarşamba günü için hangi diziyi seyirciyle buluşturacak?




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0