Genç Yarışmacı Hakan Kanık Kimdir?Hakan Kanık Nereli, Kaç Yaşında?

Survivor 2019'un genç yarışmacılarından biri olan Hakan Kanık hayatı hakkında pek çok sorunun yanıtı merak edilmekte. Peki Hakan Kanık kimdir? Hakan Kanık nereli ve kaç yaşında? İşte Survivor Hakan Kanık biyografisi ve dikkat çeken detaylar...
Survivor hakan
Hakan Kanik
Son zamanlarda adından söz ettirmeyi başaran genç isimlerden biri olan Hakan Kanık, pek çok kişinin dikkatini çekmekte. O, daha birkaç ay önceye kadar bir restoranda komi olarak çalışan biri iken şu aralar Türkiye'nin bir kısmı onu konuşup araştırmakta. Hakan Kanık ilk olarak Tv8'de ekranlara gelen yemek programı MasterChef Türkiye'ye yarışmacı olarak katılarak öne çıktı. Hakan, Master Chef'deki performansı, davranışları ve sözleriyle çok kısa sürede ilgiyi üstüne çekti. Öte yandan Hakan Kanık  yaşı dolayısıyla da diğer yarışmacılardan bie adım ileride başladı diyebiliriz. Ve Kanık şu aralar Survivor 2019'da en popüler isimlerin başında.  Durum böyle olunca pek çok kişi Hakan Kanık'ın biyografisini araştırıyor. Peki Hakan Kanık kimdir? Hakan Kanık nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizin devamında.

HAKAN KANIK KİMDİR?  İŞTE HAKAN KANIK BİYOGRAFİSİ!


2 Şubat 2019'da Tv8'de başlayan Survivor Yunanistan - Türkiye yarışmasında yarışan Hakan Kanık 1999 yılında dünyaya gelmiştir. İçerisinde bulunduğumuz yıl itibariyle Hakan Kanık 20 yaşındadır. Doğma büyüme İstanbullu olan Survivor yarışmacısı, lise öğrenimini  Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlamıştır. Muğla'da bulunan Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Heykel bölümünde eğitimine devam eden Hakan Kanık, bir süre sporun farklı dallarıyla uğraşmıştır. Özellikle baskete özel bir ilgi duyan Kanık, daha sonra kendi tabiriyle başarısız olduğunu anlamış ve basketi bırakmıştır. Ardından ise vücut geliştirme çalışmalarına başlayan Hakan, yaklaşık dört yıl sonra aşçılık yapmaya başlar.
Hakan
Hakan 
Hali hazırda aşçılık yapmayı sürdüren Hakan Kanık, Survivor 2019 yarışmasında aday olarak gösterildi. MasterChef yarışmasında büyük bir başarı sergileyen genç yarışmacı, şimdilerde ise Survivor yarışmasında aynı başarıyı sergilemek için çabalıyor. Bu arada Survivor yarışmacısı Hakan Kanık'ın tanıtım videosu da geçtiğimiz aylarda yayınlandı ve kısa sürede YouTube'da trendlere girdi. Ayrıca Hakan Kanık Survivor Yunanistan - Türkiye programı için şunları söyledi: 

"Survivor'ı gerçekten çok istiyorum. Eğer katılırsam Survivor olmadan asla geri dönmeyeceğim. Ve orada ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Sevdiklerimizden uzak kalacağız, ailemizden uzak kalacağız ve en önemlisi de aç kalacağız... Ama adada illaki bir şeyler bulurum. Güzel yemekler de yaparım, takımımı doyururum. Survivor'ın parkurları çok uzun, engebeli yani acayip özellikler gerektiren parkurlar. Ama ben yaşının verdiği avantajlarla  atiklikle bu zorlu parkurların üstesinden geleceğimi biliyorum."  Şimdiden sosyal medyada ilgi gören Hakan Kanık, özellikle şu cümlesi ile dikkatleri üzerine çekiyor: "Asıl soru kimin beni yeneceği değildir. Asıl soru kimin beni durduracağıdır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0