Turkcell, Vodafon, Türk Telekom, Bimcell Hat Fiyatları Ne Kadar? 2019 Hat Ücreti

Yeni hat almak isteyenler "Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone hat fiyatları ne kadar?" Sorusunun yanıtını aramakta. Peki 2019 itibariyle yeni hat fiyatları ne kadar? Bu haberimizde Bimcell, Pttcell Teknosacell gibi oparatörlerin de hat fiyatları bulunmakta.
 kontörlü hat ücretleri
Hat fiyatları
Pek çok kişi ikinci bir hat ya da yeni bir SİM kart almak için operatör bayilerine gitmeden önce internetten araştırma yapmakta. Genelde vatandaşlar yeni hat fiyatlarını internette pekte öğrenememekte. Ancak 2019'da hat almak isteyenler sürpriz ücretlerle karşılaşabiliyor. Zira yeni hat ücretleri oldukça yüksek. Biz de Webmgon'un bu haberinde üç operatörün tek tek SİM kart fiyatlarını derledik. Yanı sıra alternatif operatör olarak tanımlanan ve Türk Telekom'un altyapısını kullanan Teknosacell, Pttcell ve Bimcell'in de hat fiyatlarını da paylaşacağız. Öte yandan fiyatları aktarmadan önce vatandaşların yüksek hat ücretlerine oldukça tepkili olduğunu belirtmek lazım. Hal böyle olunca da yasadışı yollardan başka kişilerin adına açılan kartlara yöneliyor. İşte Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hat fiyatları...

ÜÇ OPERATÖRÜN GÜNCEL HAT ÜCRETLERİ


Burada tek tek tüm operatörlerin güncel olan hat ücretlerini sizlerle paylaşacağız. Fiyatlar herhangi bir kampanya olmadığı halde tüm Türkiye için geçerli olacaktır. İşte operatörlerin SİM kart fiyat bilgileri 
Tüm operatorler
Hat

Türk Telekom Hat Fiyatları


Türk Telekom'un ana bayilerine gidip yeni bir faturasız hat almak isterseniz ödeyeceğiniz ücret aşağıda yer almakta. Şu an ki güncel Türk Telekom kontörlü hat fiyatı şöyle: 5 TL yüklü olan faturasız / kontörlü hat şu an itibariyle 85 TL'dir.


Turkcell Faturasız Hat Ücreti


Pahalı oluşuyla bilinen ve en büyük operatör olan Turkcell'de de fiyat yakın görünüyor. Türkcell İletişim Merkezlerine gidip yeni hat almak isterseniz ödeyeceğiniz fiyat aşağıda yer almakta. Turkcell'in hat kampanyaları bu fiyatlara dahil olmadığını hemen ekleyelim. Güncel hat ücreti ise şu an 96 TL'dir.

Vodafone Yeni Hat Fiyatı


Hemen söyleyelim: Vodafone'un hat fiyatları da tıpkı Turkcell ve Türk Telekom faturasız hat ücretleri gibi çok yüksek. Eğer ki Vodafone resmi bayilerine gidip faturasız bir SİM kart almak isterseniz ve herhangi bir kampanyadan faydalanmazsanız ödeyeceğiniz ücret şöyle: 6 GB hediye edilen SİM kartı 95 TL olarak belirlenmiş durumda.

İşte Bimcell Hat Ücreti


Bilindiği üzere Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Bim de GSM operatörü olmak için adım attı. Her ne kadar Bimcell, Türk Telekom'un altyapısını kullansa da rekabetçi fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Ve Bimcell hat fiyatı ise diğer operatörlere göre çok daha ucuz. Buna göre Bimcell faturasız hat fiyatı bu sene itibariyle 40 TL'dir.

PTTCELL Hat fiyatı


Posta Teşkilatı PTT'nin de aynı şekilde Türk Telekom'un şebekesini kullanarak alternatif bir operatör olduğu biliniyor. Pttcell, hem faturalı hem de faturasız hat kullanıcılarına hitap etmekte. Peki Pttcell hat fiyatı ne kadar? İçerisinde bulunduğumuz yıl itibariyle Pttcell hat fiyatı: 60 lira olarak belirlendi.

TeknosaCell  Hat Ücreti


Teknosacell'in ortaya çıkış mantığı aslında taksitli olarak telefon satın almak isteyen kullanıcılara bir çözüm geliştirmek. Teknosacell de tıpkı Bimcell ve Pttcell gibi Türk Telekom'un şebekesini kullanmakta. Ama Teknosacell'in hat fiyatı pek de Türk Telekom SİM kart ücretlerine benzememekte. 2019 itibariyle Teknosacell hat fiyatı 75 TL'dir.



Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0