Vatandaş Hat Fiyatlarından Şikayetçi İşte Tüm Operatörlerde Hat Fiyatları

Her sene gittikçe artan GSM hat fiyatları pek çok vatandışın tepkisine neden oluyor. Vatandaş, ucuz hat bulamadığını söyleyerek  Tüm operatörlerde oldukça yüksek olan hat  fiyatlarını şikayet ediyor.  Biz de üç operatör ve yan operatörlerin hat fiyatlarını araştırdık.

Üç operatör
Yeni hat fiyatları 


Son zamanlarda popülerliği artan  akıllı telefonlarla birlikte pek çok telefonlarla bağlantılı ürün de pahalılaştı. Bu ürünlerin başında da sim kartları geliyor. Yeni veya ikinci bir hat almak isteyenler Vodafone, Turkcell ve Turk Telekom hat fiyatlarını görünce bu kararından vazgeçebiliyor. Ucuz hat arayan vatandaş üç operatörden de umduğunu bulamıyor. Geçen yıllara oranla üç operatörden de yeni hat fiyatları iki katına çıkmış durumda. Bu durumu kampanyalarla müşteriye  hissettirmemeye çalışan GSM operatörlerine rağmen  vatandaş Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom'un hat fiyatlarından şikayetçi. Peki ama yeni hatlar neden pahalı? Tabi yeni hat fiyatlarının  pahalı olmasının tek suçlusu üç GSM operatörü değil, devletin de büyük bir payı var. Yeni hatlardan alınan "Özel İletişim Vergisi" ve KDV gibi vergilerle sim kartlarının fiyatı artıyor. Pahalı olan hat fiyatlarının daha da artabileceği  düşünülüyor. Vatandaşın şikayetçi  olduğu bu konuda kimse nereye şikayetini ileteceğini bilemiyor. Hatların pahalı olduğundan şikayetçi olanlar BTK'ya bu durumu bildirme hakkı olduğunu belirtmemizde fayda var.

Birçok insanın başta iş için olmak üzere farklı ihtiyaçlarından dolayı yeni hat alma gereksinimi duyması pahalı olan hat fiyatları karşısında sonuçsuz kalabiliyor. Pek çok vatandaşın şikayetçi olduğu hat fiyatlarını sizler için araştırdık. Ve hazırladığımız "2016 hat fiyatları" listesinde pek iç açıcı fiyatlar yer alamıyor. Webmgon ekibi olarak uygun faturalı veya faturasız  tarife  ve hat bulamayan vatandaşa hak veriyoruz. Hangi operatörün hat fiyatlarını incelediysek elimizde kaldı... Listede Turkcell hat fiyatları, Vodafone yeni hat fiyatları ve Turk Telekom hat fiyatlarının yanı sıra Turk Telekom'un altyapısını kullanan BİMcell, POcell, Teknosa Mobile ve PTTcell'in hat fiyatları da yer alıyor.  Ayrıca bu fiyatların pek çok yerde geçerli olduğunu belirtmekte fayda var.

İşte tüm operatörlerin 2016 yeni hat fiyatları:

Yeni Turkcll hat fiyatı:
50-70 TL
Yeni Vodafone hat fiyatı:
45 TL
Yeni Turk Telekom hat fiyatı:
45 TL

Turk Telekom'un  altyapısını kullanan operatörler :

Yeni POcell hat  fiyatı:
40 TL
Yeni BİMcell hat  fiyatı:
36 TL
Yeni PTTcell hat fiyatı:
45 TL
Yeni Teknosa Mobile hat fiyatı.
45 TL

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0