İŞTE VURGUN DİZİSİNİN ŞAŞIRTAN FİNAL KARARI!

Deniz çakır
Vurgun
Geçen ay başlayan Vurgun dizisi aldığı kararla herkesi şaşırttı. Buna göre dizi, önümüzdeki günlerde final yapıyor. Peki Vurgun neden bitiyor? işte detaylar...

Son zamanlarda final yapan pek çok dizi gibi Vurgun da reyting kurbanı oldu. Sevilen dizilerin çok kısa süre içerisinde ekrana veda etmesinin bir başka sebebi ise ülkemizin yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılar.  Reklamlar dizi maliyetlerini karşılamayınca kanal yönetimleri hiç düşünmeden dizileri ekrandan peş peşe çekebiliyor. Çarşamba günü 6.  bölümü ile son kez ekrana gelecek olan Vurgun, işte tam da bu nedenlerden dolayı bitiyor. Bu arada şunu da eklemek de yarar var: yönetmen Altan Dönmez, 3. bölüm itibariyle diziyi terk etmişti. Çekimleri aralık 2018'de başlayan dizinin yönetmen koltuğunda imza attığı projelerle adından söz ettiren Altan Dönmez oturuyor.
Dizinin oyuncu kadrosunda ise Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, İnanç Konukçu ve Altan Erkekli'nin yanı sıra  Cemal Toktaş, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi çok sayıda ünlü isim bulunuyor. Bu arada yapımını Gold Film'in yapımcılığını ise Faruk Turgut'un gerçekleştirdiği dizinin senaryosunu ise Emre Özdür ile Başar Başaran beraber kaleme alıyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0