İşte Samsung Galaxy M20 yorumları, özellikleri ve Galaxy M20 fiyatı

Samsung'un orta segmente hitap eden yeni telefonu Galaxy M20 yorumları ne yönde? Ayrıca Samsung Galaxy M20 özellikleriyle neler sunuyor? Detaylar haberimizde.
m20
Galaxy M20
Aslınd Samsung M20 ve M10 telefonlarını Asya, daha çok da Hindistan pazarı için geliştirmiş olsa da cihazlar dünyanın pek çok yerinde satışta. Özellikle Galaxy M20 modeli şu anda iyi bir satış grafiğine ulaşmış durumda. Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru Türkiye'de de görücüye çıkan M20, Samsung marka cihazları tercih eden kitleye hem fiyatı hem de özellikleriyle hitap etmeyi başardı. Tabi telefon fiyatının ilk duyurulduğu zamana göre düşmesi de dikkatleri çeken bir başka detay.  Güncel donanım ve yazılım özelliklerini 2 bin TL altında sunan Samsung Galaxy M20 kullanıcı yorumlarında şekillenmeye başlamış durumda. Yanı sıra Samsung'un yeni modelini almayı düşünenler derin bir araştırmaya girişmiş gözüküyor. Biz de Webmgon'un bu haberinde Samsung Galaxy M20 özelliklerini,  fiyatını ve Galaxy M20'nin yorumlarını derledik.

İŞTE SAMSUNG GALAXY M20 ÖZELLİKLERİ


Orta segmentin giriş sınıfında değerlendirebileceğimiz M20'nin 6,3 inç'lik büyük ekranı bulunuyor. Ancak bu ekran FHD+ PLC çözünürlük sunduğu için cihaz rakiplerinden bir tık aşağıda kalıyor. Ayrıca telefonun ekran gövde oranının yüzde 83.62 olduğunu da hemen ekleyelim. Galaxy M20'nin en dikkat çeken özelliği bizce 5000 mhA değerinde bir bataryaya sahip olması. Zira telefon bu segmentteki birkaç büyük pile sahip model arasına adını yazmayı başarıyor. M20 Samsung'un da ilk 5000 mhA'lık modeli olarak biliniyor. Öte yandan Samsung Galaxy M20, hızlı şarj destekli ve USB Type-C ile kutudan çıkıyor. Peki Galaxy M20 kamera tarafında bizlere neler sunmakta? Telefonda F1.9 diyafram açığına sahip 13 MP'lik arka ana kameranın yanı sıra 5 MP değerinde ikinci kamera da kullanıcıları bekliyor. İkinci kameranın diyafram değeri ise F2.2 olarak belirlenmiş. Selfie kamerası olarak da tanımlanan ön kamera ise: 8 MP olup, F2.2 diyafram açığı ile dikkat çekiyor. Bu nedenle düşük ışıkta cihazın ön kamerası pek iyi performans göstermeyecektir.
Galaxy m20
M20
Ayrıca Samsung Galaxy M20, Samsung Exynos 7904 yonga setiyle kutudan çıkıyor. 8 çekirdekli cihazda 3GB RAM ve 32 GB depolama alanına yer verilmiş durumda. Bu da cihazda bir süre sonra depolama ve performans yetersizliğine neden olabilir.  Uygun fiyatlı Galaxy M20 gövdesinin ve çerçevelerinin tamamen plastik olduğunu da hemen belirtelim. Galaxy M20,
Android 10 konuştuğumuz şu günlerde Android 8.1 Oreo  ile satışa sunulsa da Android 9 güncellemesi alması bekleniyor. Öbür yandan cihazın kablosuz internet performansında da çok büyük beklentiye girmemek lazım. Zira M20'de Wi-Fi 802 ac donanımı bulunmuyor. Samsung Galaxy M20'de: arkaya konumlandırılmış parmak izi yer alırken, NFC ve bildirim ışığı gibi küçük özellikler ise es geçilmiş durumda...

Ve Galaxy M20 Fiyatı


Telefon ilk olarak 2 bin TL altında 1850 TL bandında satışa sunuldu. Ancak bu fiyat 5-10 gün içerisinde 1600 TL'ye kadar düştü. Şu an ise Samsung Galaxy M20'nin fiyatı 1500 TL olarak görünüyor. Tabi birkaç hafta ya da ay içerisinde telefon fiyatının biraz daha düşmesi bekleniyor. Bu özelliklere göre  cihazın fiyatı oldukça uygun olduğunun altını çizmek lazım.

SAMSUNG GALAXY M20 YORUMLARI NE YÖNDE?

M20
Samsung M20
Kullanılan ekran donanımı, 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı pek çok kişinin olumsuz yorum yapmasına neden olmuş durumda. Ancak Samsung galaxy M20'nin kullanıcı yorumları genel itibariyle çok olumlu. Özellikle telefonda yer verilen 5000 mhA değerindeki pil pek çok kullanıcının aklını çelmiş givi görünüyor. Özetle Galaxy M20 yorumları gerek fiyat gerekse de bazı donanım özellikleri nedeniyle olumlu yönde şekillenmesini sağlamış. Tabi cihaz daha çok yeni ilerleyen aylarda M20'nin yorumları, sorunları daha net şekillenecektir.  



Paylaş

WhatsApp Telegram

4 Yorum:

  1. Adsız4/03/2019

    O fiyata Samsung Galaxy C7 (SM-C7000) alırım daha iyi. M20 bu zamanda çok boş bir cihaz olmuş. Ekran amoled değil, nfc, wifi ac gibi olması gereken özelliklerden yoksun. Sadece bataryası biraz büyük. O da yeterli bir sebep değil.

    YanıtlaSil
  2. ben 1 aydır kullanıyorum oyunlarda vs... herşeyi mükemmel rahatlıkla alın

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0