Bir Aile Hikayesi reytinglerde çok kötü bir başlangıç yaptı!

Fox ekranlarına gelen Bir Aile Hikayesi reyting sonuçlarıyla pek çok kişiyi adeta şaşırttı. Peki önemli rakiplerle kıyasıya yarışan  Bir Aile Hikayesi  reytinglerde kaçıncı oldu?
Songül Öden Celil nalçakan
Bir Aile Hikayesi
Aylardır seyirciyle buluşması beklenen yeni dizinin çekimleri Şubat itibariyle başlamıştı.  Dram türündeki Bir Aile Hikayesi'nin yayınlanan fragmanları ve konusu diziseverlerde merak uyandırmayı başardı. Öte yandan Bir Aile Hikayesi  oyuncu kadrosunda ise Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan'ın yanı sıra İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Serkan Ercan yer alıyor.  Merve Girgin'in yönettiği dizinin dikkat çeken senaryosunu ise Deniz madanoğlu kaleme alıyor. Ve uzun süredir beklenen dizi dün itibariyle başladı. Bir Aile Hikayesi 1. Bölümü ile merak uyandırırken öbür yandan da güçlü rakiplerle yarıştı. Peki Bir Aile Hikayesi reyting sıralamasında kaçıncı olabildi. İşte cumartesi günü reytinglerinde yaşananlar.

Bir Aile Hikayesi Reytinglerde Çakıldı!


Dünkü reyting yarışında Kalk Gidelim, Erkenci Kuş, İkizler Memo Can ve Bir Aile Hikayesi dizileri arasında mücadele yaşandı. Ve biraz önce dünün kazananı belli oldu. Buna göre AB reyting verilerine baktığımızda yeni dizi Bir Aile Hikayesi, 13. sırada kendine yer bulabilirken ilk beş ise şöyle şekillendi: Survivor, Erkenci Kuş, Fox Ana Haber, Güldür Güldür ve Kalk Gidelim. Ayrıca Total reyting sıralamasında ise benzerlik söz konusu. Survivor birinci olurken, Erkenci Kuş ikinci, Survivor Türkiye Yunanistan  özet üçüncü, Fox Ana Haber dördüncü ve Kim Milyoner Olmak İster yarışması beşinci sırada yer aldı. Fox'un iddialı dizisi ise ancak kendine 8. sırada yer buldu. ABC1 reyting sonuçları ise şöyle: Survivor birinci, Erkenci Kuş ikinci, Fox Ana Haber üçüncü, Kim Milyoner Olmak İster dördüncü, Güldür Güldür beşinci ve Bir Aile Hikayesi ise altıncı oldu. This is Us'tan uyarlanan Bir Aile Hikayesi reytinglerdeki performansıyla şaşırtarak kötü başladı. Bakalım dizi önümüzdeki haftalarda reytinglerde nasıl bir başarı sergileyecek?



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0