Gökhan Özen Firardayım Albümünü Yayınlamaya Başlıyor

Gökhan Özen'in "Firardayım" albümü müzikseverlerle buluşmaya başlıyor. Türkçe popun sevilen ismi Gökhan Özen'in 2019'a damga vuracak şarkıları Mart itibariyle bir bir single şeklinde dijital platformlara yüklenecek. İşte 10 şarkılık Firardayım albümünün detayları...
Firardayim
Gokhan Ozen
Daha önce Webmgon.com'da Gökhan Özen'in  yeni albümü için hazırlıkların sürdüğü haberini sizlerle paylaşmıştık. Ve Gökhan Özen'in "Firardayım" albümünün tüm hazırlıkları tamamlandı. Genel itibariyle hareketli çalışmaları bulunduğu 10 şarkılık albümde yer alan şarkılar Mart itibariyle bir bir görücüye çıkıyor. Özen, geçtiğimiz günlerde Firardayım albümünün detaylarını sosyal medyada sevenleriyle paylaştı. Buna göre Gökhan Özen'in yeni şarkıları 2 part şeklinde yayınlanacak. Mart 2019 itibariyle 5 adet şarkı her hafta dijital müzik platformlarında müzikseverlerle buluşacak. On şarkı içeren albümün diğer 5 çalışması ise 2. part olarak Mayıs'ta Mart ayında çıkan şarkılarla beraber "Firardayım" adı altında albüm olarak piyasaya sürülecek.

Ayrıca Gökhan Özen'in önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak ilk 5 şarkısının ismi de belli oldu. "Adam Gibi Adam, İki Kişi, Sana Sorsunlar, Bardak ve Bağrında" Gökhan Özen'in yeni şarkılarının ismi olarak açıklandı. Bu arada başarılı popçu, İnstagram'da hem İngilizce hem Türkçe olarak albüm ve şarkılar hakkında şunları söyledi:  "Sabırla ve sevgiyle bekleyen herkese ne kadar teşekkür etsem az!! Bu işler lafla olmuyor! Sevginin kanıtı sadakattir. Yıllardır her şartta benden ve müziğimden vazgeçmeyen CANlara da can feda!Bu arada bana son yıllarda "Adam Gibi Adam'sın yazan birçok sevenim de albümdeki aynı isimli şarkıyı önceden hissetmiş gibiler." İngilizce olarak da şunlar paylaşıldı:
"Hey!! My new album "Firardayim" is already on it's way w/ brand new 10 tracks!!! Can't wait to meet all my fans soon on live shows all around the World!"



En son 2015 yılında 14 şarkılık albümünü dinleyiciyle buluşturan başarılı şarkıcı bugüne kadar Maske albümündeki şarkıları kliplendirdi.  Gökhan Özen, son olarak da Yanlış Numara adındaki şarkısına klip çekti. Uzun bir süre önce eşinden boşanan müzisyen, çalıştığı müzik şirketi olan DMC ile de yollarını ayrıp ABD'ye taşınmıştı. Birkaç senedir orada yaşayan Özen, müzik kayıtlarını da Amerika'da yaptı. Şarkıcı yaklaşık 4 yıldır yeni şarkı piyasaya sürmedi. 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0