İşte Kuzgun dizisi oyuncuları, konusu ve fragmanı

Star Tv'nin iddialı dizisi Kuzgun, şimdiden isminden söz ettirmeyi başardı. Peki Kuzgun dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kuzgun'un konusu, fragmanı ve merak edilen diğer detayları...
Kuzgun dizisi
Kuzgun
"Kuzgun'u bir kurşun, bıçak yarası, trafik kazası ya da dayak öldürmedi. Kuzgun'u terk edilmek öldürdü." Bu sözler geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kuzgun dizisinin fragmanına ait. Öte yandan dizinin müziği de fragmanla beraber dikkat çekmeyi başardı. Pek çok kişi Google'da "Kuzgun dizi müziği" şeklinde çokça kez arama yaptı. Edinilen bilgilere göre dizide kullanılan şarkının sözleri Nesimi’ye ait. Bestesini Feyzullah Çınar'ın yaptığı şarkıyı hiç Türkçe bilmeyen Kosovalı müzisyen Florijana Rexhepi yorumladı. Bu arada Kuzgun'da kullanılan Minnet Eylemem'i  Serhat Durmuş remix'ledi. Çekimleri geçtiğimiz ay itibariyle başlayan dizinin başrollerini Burcu Biricik ile Barış Arduç paylaşıyor. Çok uzun süredir beklenen Star TV'nin yeni dizisi Dila ve Kuzgun'un arasında geçen diyaloglarla merak uyandırdı.

İŞTE KUZGUN'UN OYUNCULARI VE KONUSU

 Bugünedek pek çok başarılı projeye imza atan Ay Yapım'ın imzasını taşıyan Kuzgun'un yapımcılığını Kerem Çatay ile Pelin Diştaş gerçekleştiriyor. Yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin oturduğu dizinin senaryosunu daha önce Türkiye'nin ilk Emmy ödüllü dizisi olan Kara Sevda'yı da yazan iki başarılı kadın senarist Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor. Ayrıca Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yanı sıra Kuzgun dizisinin oyuncu kadrosunda;  Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü  gibi deneyimli isimler bulunmakta.
Kuzgun
Kuzgun dizisi 
Barış Arduç'un canlandırdığı Kuzgun'un Burcu Biricilk'in hayat verdiği Dila'yı sanki yıllardır tanıyormuşcasına söyledikleri seyircinin bir hayli ilgisini çekti. Dizide hesaplaşma,  intikam ve aşk üçgeninde gelişen olaylar şimdiden fragmanlara yansımaya başladı bile. Bu arada her çarşamba günü ekranlara gelecek olan Kuzgun dizisinin rakipleri de oldukça güçlü. Geçen hafta başlayan Vurgun, TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul ve Atv'de ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz yeni başlayacak olan Kuzgun'un başlıca rakipleri olarak gösterilebilir.

Yeni gelişmeleri Webmgon'dan takip edebilirsiniz.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0