Muhteşem İkili'nin 12. Bölümü ile Final Yapma Sebebi Nedir?

Birkaç ay önce Kanal D'de büyük umutlarla başlayan Muhteşem İkili dizisi final yapma kararı aldı. İbrahim Çelikkol ile Kerem Bürsin'in başrolde karşımıza çıktığı Muhteşem İkili 12. Bölümü ile son kez seyirciyle buluşacak. Peki dizi neden bitiyor?
 Muhteşem İkili dizisi
Muhteşem İkili 
Ekim 2018 itibariyle Kanal D seyircisiyle buluşan dizi, başlarda pek çok kişinin ilgisini çekmişti. Başrollerini ibrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve  güzel oyuncu Öykü Karayel'in paylaştığı Muhteşem İkili ilk başlarda perşembe günleri seyirciyle buluştu. Daha sonra araya giden polisiye türündeki yapım, yeni bölümlerini kanal yönetiminin kararlarıyla beraber salı günleri takipçileriyle buluşturdu. Bir süredir salı günleri yayınlanan Muhteşem İkili, final kararını geçen günlerde duyurdu. Peki ama Muhteşem İkili neden bitti?

Aslında dizide işler uzun süredir iyiye gitmiyordu. Hatta öyle ki Muhteşem İkili'nin yönetmeni Çağatay Tosun, geçtiğimiz Aralık ayında diziyi terk etmişti. Reytinglerde de istenilen başarıyı alamayan dizinin yayın gününün değişmesi de işe yaramadı. Böylece Muhteşem İkili için final kaçınılmaz oldu. Senaryosunu Emre Özdür ile Başar Başaran'ın beraber yazdığı dizinin bitmesinin bir başka sebebi olarak reklamların dizi maliyetlerini karşılayamaması olarak da gösteriliyor. TMC Filmin yapımcılığını gerçekleştirdiği Muhteşem İkili'nin oyuncu kadrosunda; İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Öykü Karayel ,Özge Gürel'in yanı sıra Engin Şenkan, Bora Koçak ve Zafer Algöz gibi isimler bulunuyor.
"Düşmanı yenmek mi zor birbirimize katlanmak mı?" sloganıyla yola çıkan dizide birbirinden zıt karakterlere sahip iki polisin maceraları ekrana taşınıyordu. Kerem Bürsin'in MKC, İbrahim Çelikkol'un ise Barca karakterine rol verdiği dizide Özge Gürel Nilüfer, Öykü Karayel ise Yağmur olarak karşımıza çıkıyordu. Muhteşem İkili 12. Bölümü ile yarın (salı) saat 20:00'de Kanal D de son kez ekrana gelecek.





Yeni gelişmeleri Webmgon üzerinden takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0