Diriliş Ertuğrul 131. Bölümü Bu Hafta Gelmeyecek! Diriliş Ertuğrul Son Bölüm Neden Yok?

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul,  bu hafta ekranda olmayacak. Her çarşamba seyirciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un 131.  Bölümü gelecek hafta yayınlanacak. Peki Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü neden bu Çarşamba gelmeyecek?
Diriliş
Diriliş
Geçtiğimiz hafta 130. Bölümü ile seyircisinin karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul dizisinde, heyecan doruktaydı.  Ertuğrul'un mücadelesi büyük merak uyandırırkenz gözler yeni bölüme çevrilmişti. Ancak yapılan açıklamaya göre Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Her ne kadar Diriliş Ertuğrul 131. Bölüm fragmanı yayınlansa da yeni bölüm haftaya izleyici karşısına çıkacak. İşte Diriliş Ertuğrul 131. Bölüm fragmanı!
Peki Diriliş Ertuğrul bu hafta neden ekrana gelmeyecek? Yapımcı firma ve yayıncı kuruluş olan TRT'den herhangi bir açıklama gelmedi. TRT 1'de ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü 16 Ocak çarşamba günü saat 20:00'de yayınlanacak. Öte yandan dizinin yayınlanan son bölümü reyting sonuçlarında yine ilk sırada yer almayı başarmıştı. Diriliş Ertuğrul'un başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Barış Bağcı, Hande Soral, Didem Balçan, Ali Ersan Duru ve Öykü Çelik gibi isimler bulunuyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0