FoxPlay'de yayınlanan 4N1K İlk Başlangıçlar bir ilke imza atıyor!

Merakla beklenen 4N1K Yeni Başlangıçlar, 1. Bölümü ile FOXPlay'de başladı. Öte yandan 4N1K Yeni Başlangıçlar  oyuncu kadrosu ve konusu da oldukça dikkat çekici. İşte ayrıntılar...
4n1k
4N1K 
Gen yazar Büşra Yılmaz'ın birkaç yıl önce yazdığı ve çok satan kitabı 4N1K, ilk olarak iki filmle beyazperdeye girdi. 2 film de en az kitap kadar çok beğenildi ve gişede iyi bir başarı elde etti. Ardından ise kitap, "4N1K İlk Aşk" adıyla ekrana uyarlandı. Ve Fox'ta seyircinin ilgisini çeken dizi yaz sezonunda izleyenleri adeta ekrana kilitledi. Kısa süre içerisinde final yapan 4N1K İlk Aşk sonrası 4N1K sevenleri yeni diziyi çok uzun süre bekledi. Ve nihayet 4N1K Yeni Başlangıçlar, FOXPlay'de ilk bölümüyle sevenleriyle buluştu. Bu arada 4N1K Yeni Başlangıçlar'ın yayınlanan fragmanları ise sosyal medyada 100 binlerce kez izlendi. Peki 4N1K Yeni Başlangıçlar  oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir? Fox Play'ın ilk dizisi hakkında merak edilen bütün detaylar haberin devamında yer alıyor.

4N1K YENİ BAŞLANGIÇLAR OYUNCULARI VE KONUSU DİKKAT ÇEKTİ!


Yapımcılığını  Fabrika Yapım'ın gerçekleştirdiği 4N1K dizisinin çekimleri Şubat ayının ilk haftası başlamıştı. Senaryosunu Deniz Sokullu ile Onur Dur'un yazdığı, yönetmenliğini ise Hamdi Can Teker'in yaptığı dizi, sadece internet üzerinden yayınlanacak. Ve 4N1K Yeni Başlangıçlar'ın oyuncu kadrosunda ise Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş, Berke Bük ile Gökçen Gökçebağ gibi genç ve başarılı oyuncular bulunuyor. Yayın tarihi 1 Mart 2019 olarak belirlenen ve bugün itibariyle başlayan 4N1K Yeni Başlangıçlar, Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Fox Play'de ekrana gelen diziyi izleyenler aynı zamanda dizide gördüğü bütün ürünleri satın alabilir. Bu yenilik, Hepsiburada ve FOXPlay işbirliği ile hayata geçirildi. 
4n1k teni başlangıçlar
4N1K Yeni Başlangıçlar
Türkiye'ye hızlı bir giriş yaparak dikkatleri üzerine çeken FOXPlay, ilk bombasını patlattı. 4N1K dizisi, televizyonda değil sadece internet üzerinde FOXPlay ve FOXPlay mobil uygulaması üzerinden takip edilebilir. Bu arada diziyi yayınlayan dijital platformu hem ücretsiz hem de ücretli olarak kullanmak mümkün. Puhutv ve BluTV'ye rakip görülen FOXPlay hakkında daha fazla bilgi için BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ. Ayrıca yeni dizi haberlerini ise Webmgon'dan takip etmeye devam edebilirsiniz.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0