BluTV ve Puhutv'ye Rakip! FOXPlay İddialı İçeriklerle Yayına Başlıyor!

FOXPlay, Puhutv ve BluTV'ye rakip olmaya geliyor!  Son yıllarda Türkiye'de dikkat çekecek kadar çok dijital içerik platformu ortaya çıkmaya başladı.  Doğuş Grubu'nun Puhutv'si ve Demirören'in BluTV'sinden sonra şimdi de FOXPlay yayın hayatına başlıyor.
Fox
Foxplay
Dijital içerik servisleri son on yılda ciddi derecede artış gösterdi. Bu artışta elbette gelişen teknolojiyle beraber geleneksel medyanın geri plana düşmesinin etkisi büyük. Artık pek çok kişi televizyonun başına oturup sevdiği programı veya diziyi izlemek yerine, istediği zaman akıllı mobil cihazından, bilgisayarda veya akıllı TV'de sevdiği yapıma erişebiliyor. Dünyada hızla yükselen dijital içerik servislerinin başında;  Netflix, Amazon Prime,  Hulu ve HOB geliyor. Öte yandan Türkiye'de de dijital içerik platformları dikkatleri üstüne çekiyor. Demirören Medya Grubu'nun BluTV'si ve Doğuş Medya'nın  birkaç yıl önce kurduğu Puhutv, her geçen gün kullanıcısını arttırmaya devam ediyor. Diğer taraftan yepyeni bir dijital platform daha Türkiye'de yayınlarına başlıyor. Dünyanın önde gelen yayın kuruluşlarının başını çeken ABD'li medya grubu FOX'un sahibi olduğu "FOXPlay" ülkemizde faaliyetlerine başlıyor.
Blutv puhutv
FoxPlay
FOXPlay üzerinden FOX TV'de yayınlanan dizi ve programların tüm bölümlerini dilediğiniz yer ve zamanda izleyebiliyorsunuz.  Tıpkı şu anda Puhutv'de olduğu gibi pek çok sevilen yapım dijital olarak FOXPlay'de olacak. Yanı sıra sadece FOXPlay'e özel içerikler de yakın zamanda seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Bu arada Şubat itibariyle Türkiye'de kullanıma açılacak olan FOXPlay'i  diğer içerik servislerinden ayıran özelliği ise; izleyiciler sevdiği programları seyrederken o anda gördükleri ve beğendikleri ürünleri tek bir tıkla aynı ekran üzerinden satın alabilecekler. Peki FOXPlay ücretli mi olacak? Edindiğimiz bilgilere göre FOXPlay iki seçenekli olarak kullanıcılara sunulacak. Reklamsız ve reklamlı versiyonları olacak olan servisi dileyen kullanıcılar belli bir ücret ödeyerek kesintisiz ve reklamsız bir şekilde izleyebilecek. Ayrıca önümüzdeki ay itibariyle FOXPlay', FOX uygulamasından ve www.foxplay.com.tr adresinden erişime açılacak. Puhutv ve BluTV'ye rakip olarak gösterilen dijital içerik platformu, iddialı film ve dizileri kullanıcılarıyla buluşturmak için hazırlıklarına devam ediyor.

FOXPLAY'IN İLK BOMBASI "4N1K" OLACAK!


FOXPlay'ın ilk orijinal dizisi genç yazar Büşra Yılmaz'ın 2015 yılında kaleme aldığı 4N1K kitabından uyarlanacak. Hatırlanacağı üzere kitap daha önce iki film olarak beyazperdeye aktarıldı. Yine 4N1K kitabı, FOX'ta "4N1K İlk Aşk" ismiyle birkaç bölümlük bir dizi olarak da ekrana taşınmıştı. Şubat 2019 itibariyle izleyici ile buluşacak olan dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken ilk tanıtım da geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Bu arada tanıtımlardan anlaşıldığı kadarıyla 4N1K İlk Aşk dizisinde olduğu gibi yine başrol oyuncuları yeni web dizisi için de aynı isimlerden oluşacak. Işte FoxPlay'in ilk orijinal içeriği olan dizinin tanıtım videosu!
Webmgon / Mazlum Günhan
mazlumgunhan@webmgon.com



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0