Vodafone'dan 3 GB Hediyeli Eğlenceli Bir Test! İşte Vodafone İnterneti Seviyorum Kampanyası

Vodafone, abonelerine 3 GB bedava internet tanımlıyor. Geçtiğimiz hafta itibariyle başlayan yeni kampanya kapsamında kullanıcılar birkaç sorudan oluşan testi çözdükleri an hediye 3 GB interneti kazanıyor. İşte Vodafone'un bedava internet kampanyası!
Vodafone bedava internet
Vodafone 
Diğer iki operatör gibi (Turkcell, ve Türk Telekom) Vodafone da 2019'a yönelik bedava internet kampanyalarını duyurmaya başladı. Geçtiğimiz hafta itibariyle başlayan yeni bedava internet kampanyası kapsamında kullanıcılar birkaç sorudan oluşan mini bir teste katılıyor. "İnterneti Seviyorum" ismindeki kampanya kapsamında Vodafone aboneleri hem internet kişiliklerini öğreniyor hem de 24 saat geçerli hediye internet sahibi oluyorlar. Peki Vodafone'un 2019 bedava internet kampanyasına nasıl katılabilirsiniz? Aşağıdaki bağlantıya tıklayıp gerekli yönlendirmeleri takip etmeniz yeterli oluyor.


Vodafone, İnterneti Seviyorum testi ile kullanıcıların internet kullanım alışkanlıklarını ortaya koyuyor. Vodafone'un resmi web sitesinde yer alan 3 GB internet hediyeli test birkaç sorudan oluşup oldukça eğlenceli. Ayrıca teste katılan kullanıcılar arasında yapılan çekiliş ile kazananlara 5 yıllık internet hediye edilecek. Sesli bir test olan İnterneti Seviyorum, henüz yeni yayınlandı. Test sayesinde nasıl bir internet kullanıcısı olduğunuzu ve internet kullanım alışkanlıklarınız hakkında da bilgi edinebiliyorsunuz. Öte yandan iki aşamadan oluşan test sonrası Vodafone, bedava interneti anında hattınıza tanımlamakta. Gelecek olan SMS ile başlayan hediye internetin süresi ise 24 saat (1 günlük) olarak belirlenmiş durumda.

En son teknoloji haberleri için Webmgon'un FACEBOOK, TWİTTER YOUTUBE ve İNSTAGRAM adreslerini takip edebilirsiniz.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0