Oğuzhan Koç Sükut-u Hayal Şarkısını Müzikseverlerle Buluşturdu!

Başarılı oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Koç 2019'un ilk şarkısını yayınladı. Oğuzhan Koç, Sükut-u Hayal ismindeki yeni şarkısının klip teaser'ini sosyal medyada paylaştı. Duygusal söz ve ritmiyle öne çıkan Oğuzhan Koç'un Sükut-u Aşk single'ı tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Skutu hayal
Oğuzhan Koç

BKM ile yıldızı parlayan Oğuzhan Koç, yeni single çalışmasını piyasaya sürdü. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada duyurulan Oğuzhan Koç'un "Sükut-u Hayal" ismini verdiği çalışması slow olmasıyla dikkat çekiyor. DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan şarkının klibi de çekildi. Geçtiğimiz günlerde Bedran Güzel yönetmenliğinde tamamlanan Oğuzhan Koç'un Sükut-u Hayal şarkısı Netd Müzik YouTube kanalında müzikseverlerle buluşuyor. Öte yandan. Oğuzhan Koç, 2019'un ilk şarkısını İnstagram hesabında Çarşamba günü bir paylaşım ile müjdelemişti. Söz ve müziği Oğuzhan Koç tarafından kaleme alınan Sükut-u Hayal'ın yayın tarihi 8 Ocak Cuma olarak belirlendi.

İbrahim Büyükak'ın senaryosunu kaleme aldığı Yol Arkadaşım 2 filminde başrolde yer alan Koç, son olarak film için "Yaradana Yalvartma" şarkısını yorumlamıştı. Oğuzhan Koç'un 2018'de yayımladığı bir diğer single ise Takdir-i İlahi oldu. Söz ve müziğini Koç'un kaleme aldığı şarkının klibi büyük beğeni toplamıştı. Yine şarkının ritmi de dikkat çekmişti. Bu arada başarılı müzisyen Oğuzhan Koç, bugüne kadar7 single ve 1 adet albüm sevenleriyle buluşturdu.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0