İlyas Yalçıntaş'ın Sözlerini Yazdığı Hande Yener'in Aşk Tohumu Şarkısı Dikkat Çekiyor!

Hande Yener'in Aşk Tohumu şarkısı geçtiğimiz günlerde kliplendirildi. Söz ve müziği  İlyas Yalçıntaş tarafından yazılan şarkının ritmi dikkat çekiyor. İşte ilginç klibiyle öne çıkan Hande Yener'in Aşk Tohumu'nun detayları...
Aşk tohumlari
Hande Yener
Başarılı şarkıcı Hande Yener
019'un ilk çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde kliplendirilen şarkı ilgi görecek gibi görünüyor. Son yılların dikkat çeken seslerinden olan genç şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ın  söz ve müziğine imza attığı "Aşk Tohumu"  Yener'in sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Bu arada Hande Yener, Aşk Tohumu şarkısı hakkında açıklamalar yaptı. Klip çekimleri sonrası basınla bir araya gelen şarkıcı, klibin detaylarını ve şarkıyı nasıl aldığını anlattı.

İlyas Yalçıntaş ile ilk defa çalıştığını dile getiren Hande Yener, Yalçıntaş için "gençlerin yeni sevgilisi" ifadesini kullandı. Yener, "şarkıyı 2 3 ay önce aldım. Ve iki üç aydır süren klip toplantıları da sona erdi. Şimdide çekimlere geçtik. Biraz farklı bir hava yaratmak istedim gerçekten. Biraz zirvelerden sesleneceğiz klipde." Diye konuştu. Hande Yener, Aşk Tohumu şarkısının hikayesi için ise şunları söyledi;
Şarkı biraz günümüzü anlatıyor.  Bu dijital ortamlar, sosyal medya insanların kendine dönmesini sağlayan bir dünya haline geldi. Biliyorsunuz aşktan eser kalmadı maalesef.O yüzden de şarkımızın ismi Aşk Tohumu. Aşk tohumları arıyoruz artık uzayda.Onun verdiği bunalım, onun verdiği sıkışıklığı klibe yansıtmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Tabii çok farklı bir çalışma oluyor bu. Cast ekibi bana çok yardımcı oluyorlar."
Hande Yener
Bu arada başarılı popçu, Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekilen klip hakkında da konuştu. "Klibi herhangi bir klip çekmek için çekmiyoruz." diyen Yener, şunları söyledi: Uzun zamandır hazırlanıyoruz gerçekten. Kostümler, dekor, arkadaki görseller tümü benim için özel hazırlandı. Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak?"  Hande Yener'in 2019'daki ilk single çalışması Aşk Tohumu önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşacak. Hande Yener. 2018 yılında "Love Always Wins" adında 10 şarkılık İngilizce albümünün yanı sıra 2 şarkının yer aldığı "Beni Sev" single çalışmasını da piyasaya sürmüştü.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0