Ayşen Gruda'nın Dostlarından Duygusal Mesajlar!

Hayatını kaybeden usta tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, dünden beri herkes tarafından konuşuluyor. Peki Ayşen Gruda'nın arkadaşları ne dediler? İşte ünlülerin Ayşen Gruda mesajları...

Müjdat Gezen
Usta oyuncu Gezen, Gruda'nın en yakın arkadaşlarından biri idi. Kendisiyle pek çok çalışma yapmıştı.
Müjdat gezen
Müjdat Gezen
Rasim Öztekin
74 yaşında hayatını kaybeden Ayşen Gruda ile bir anısını paylaşan Rasim Öztekin, herkesi duygulandırdı. Öztekin, açıklamayı dün yaptı.
Ayşen gruda
Rasin Öztekin
Fatma Girik
Yeşilçam sinemasının usta kadın oyuncularından biri olan Girik de pankreas kanserine yenik düşen Ayşen Gruda için açıklama yapan isimlerden. Çok üzüldüğünü ifade eden oyuncu, Gruda ailesine başsağlığı diledi.
Ayşen gruda
Fatma Girik
Zihni Göktay
Ayşe Gruda'nın vefat etmesinden dolayı çok üzgün olduğunu ifade eden sinema ve tiyatro oyuncusu Zihni Göktay, Gruda'nın yakın dostlarından biriydi. Göktay, Ayşen Gruda'nın ölümünü üzüntüyle karşıladığını pek çok kez dile getirdi.
Ayşen Gruda
Zihni Göktay
Ali Eyüboğlu
Dün basın mensuplarına açıklama yapan Eyüboğlu, Ayşen Gruda'yı anlattı. bu arada yarın (Cuma) düzenlenecek olan cenaze törenine katılması beklenen Ali Eyüboğlu, usta sanatçıya Allah'tan rahmet diledi.
Ayşen gruda
Ali Eyüboğlu
Atilla Dorsay
Yaklaşık bir aydır pankreas kanseri ile mücadele eden ve ölümü ile herkesi üzen Ayşen Gruda'nın yer aldığı projelere değinen Dorsay, daha önce kaybettiğimiz Yeşilçam ustalarıyla Gruda'nın samimi ilişkilerini ve çalışmalarını anlattı.
Ayşen gruda
 Atilla Dorsay

İLGİLİ HABER
Ayşen Gruda Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanıyor



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0