Araf 2 Korkunç Sahneleriyle Öne Çıkıyor! Araf 2 Full Fragman İzle

Araf, uzun bir aradan sonra ikinci filmi ile yeniden sinemaseverlerin karşısında. Biray Dalkıran'ın yazıp yönettiği Araf 2: Cin Bebek Doğuyor fragmanı ile dikkat çekiyor. İşte Araf 2 oyuncuları, konusu ve merak edilen diğer detayları...

Araf filmi ilk olarak 2006'da seyirci karşısına çıkmış ve döneminde yayınlanan aynı türdeki yapımlara göre iyi bir gişe başarısı elde etmişti. Ve tam 12 yıl sonra Araf, devam halkasıyla bir kez daha korkuseverlerin karşısına çıkıyor. Aynı zamanda 2019'da gösterime girecek ilk Cin temalı film olma özelliğine de sahip olan Araf 2: Cin Bebek Doğuyor, şimdiden yoğun ilgi görüyor. Başarılı yönetmen Biray Dalkıran'ın yazıp yönettiği Araf 2'nin fragmanı ise geçtiğimiz ay yayınlandı. Fragman, Hollanda'nın önde gelen TV kanallarında da dönmeye başladı. Gerilim dolu sahneleriyle öne çıkmayı başaran filmin konusu ise tüyler ürpertiyor. Peki Araf 2'nin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte filmin merak edilen diğer detayları. 

Araf 2: Cin Bebek Doğuyor Oyuncuları ve Konusu


Vizyon tarihi 4 Ocak olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan Araf 2'nin yapımcılığını Biray Dalkıran, Asuman Şener, Mert Güner birlikte üstleniyor. Biray Dalkıran, aynı zamanda filmin yönetmenliğini ve senaristliğini de gerçekleştiriyor. Araf 2'nin oyuncuları arasında; Emre Kızılırmak, Cevahir Turan, Kaan Songün, Recep Aktuğ, Şahin Sekman, Fatih Dağıdır, Reyhan İlhan, Caner Gezen gibi isimler bulunuyor. kendisine musallat olan cinden kurtulmaya çalışan Kübra ve eşi Ahmet'in hikayesini konu edinen film, korku - gerilim türünde seyirci ile buluşacak. Bu arada filmin dikkat çeken müziklerinde Gürkan Çakıcı'nın imzası bulunuyor.
Kübra
Araf 2
Araf 2'nin konusu ise kısaca şöyle:  Kübra ve Ahmet birbirlerini çok seven bir çifttir. Mutlu bir evliliği olan çiftin hayatlarında her şey yolundadır; ta ki anlam veremedikleri olaylar yaşayana kadar. Kübra bir süredir tuhaf olaylara maruz kalınca çift soluğu doktorda alır. Doktorlar genç kadına sara teşhisi koyar. Ancak Kübra’nın yaşadıklarını öğrenen köyün imamı, ona cin musallat olduğunu söyler. Ahmet yaşananlara bir türlü anlam veremez. Tam da bu sırada Kübra’nın babaannesinin ölümü ve kilitli bir dolabın içinde muska bulunması durumun ciddiyetini artırır. Yaşadığı korkunç şeyler karşısında ne yapacağını bilemeyen Kübra gün geçtikçe daha da kötüleşir. Genç kadına musallat olan cin acımasız bir cin kabilesinden olan Cühenna Kabilesi’nin Padişahıdır. Kübra, başına musallat olan bu cinden kurtulabilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalır.


Araf 2 Cin Bebek Doğuyor Fragman




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0