Google Asistan Nasıl Etkinleştirilir? Google Asistan indir GOOGLE ASİSTAN APK

Google  Asistan nasıl etkinleştirilir? Bu soru şu aralar pek çok kişi tarafından sorulmakta. Biz de Google  Asistan nasıl kullanılır? Sorusunu detaylıca derledik. Ayrıca Google Beta programına katılma linki de yine haberde mevcut. İşte detaylar.
Google asistan siri
Google Asistan
Google  Asistan, bilindiği üzere Kasım 2018'den beri yavaş yavaş tüm Türkiye'deki Android kullanıcılarına açılmaya başlamıştı. Ancak henüz tam olarak Türkçe Google  Asistan'ı kullanmak kimileri için mümkün değil. Fakat bazı yöntemlerle Google  Asistan'ı önceden kullanmak pek de zor değil. Webmgon'un bu haberinde tüm aşamaları ve detayları bir bir sizlerle paylaşacağız. Öncelikle Google beta testine geçmek şart. Bunun için aşağıdaki linkten beta testine katılın.
GOOGLE BETA PROGRAMINA KATIL

Beta testine katıldıktan birkaç dakika sonra telefonunuzdan Play Store'u kontrol edin. Zira Google uygulaması için yeni güncelleme alacaksınız. Uygulamayı güncelleyerek bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. Aksi halde yapacağınız bütün işlemler boşa gidecektir. Bu arada Google Beta testine Play Store üzerinden de katılabilirsiniz.

Türkçe Google  Asistan Nasıl  Aktif Hale Getirilir?


Aşağıda yer alan videodan Google  Asistan'ı nasıl etkinleştirileceğini çok kolay bir biçimde öğrenebilirsiniz. G Tivi YouTube kanalının bu videosunda tüm izlenecek yol ve aşamalar tek tek en ince noktasına kadar anlatılmış durumda. Eğer ki Google  Asistan açılmaz ise aşağıdan yorum olarak sorunlarınızı belirtmeyi unutmayın.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0